November 14. és 21. között több jelentős, Majoröket is megjárt gárda, valamint a V4 régió és az International Online Cup legjobbjai csapnak majd össze a V4 Future Sports Festival LAN döntőjén. Azonban nem csak ők érkeznek Budapestre, hanem a nemzetközi adáson a stúdióból jelentkező műsorvezető, elemzők és kommentátorok is. A következőkben röviden bemutatjuk azokat az embereket, akik az egy héten át zajló verseny eseményeit kommentálni fogják.

v4333.jpg

dinkohun.jpg

ADAM "DINKO" HAWTHORNE

Dinko brit CS:GO kommentátor, aki 2018-ban az ECS 5. szezonjának döntőjében tört be a köztudatba Hawkaval egyetemben, miután megnyerték az ECS Community Caster Challenge versenyét és lehetőséget kaptak arra, hogy a közönség előtt is szerepelhessenek. Az évek alatt számtalan kiemelt tornán feltűnt, például az ESL One Köln és New York-i versenyeken 2019-ben. Az IEM Fall EU RMR-on elemzőként remekelt.

hawkahun.jpg

ALEX "HAWKA" HAWKINS

A brit Hawka karrierje Dinkoval együtt indult el a nemzetközi top tier versenyeken az ECS Community Caster Challenge után. Azóta rangos ESL tornáktól DreamHacken át egészen a Flashpointig sok helyen szerepelt, de elemzőként is helyt állt például az IEM Fall NA és CIS RMR-jain. A V4 Future Sports Festivalon várhatóan erősebb oldalát, a kommentálási képességeit láthatják majd a nézők, de nem lehet kétség afelől, hogy minőségi analitikus aláfestést ad majd minden meccsnek.