• Augusztusban jön a LEGO Star Wars: Summer Vacation
  • Rey, Finn, Poe és barátai vakációzni indulnak
  • Az animációs filmből természetesen a régebbi szereplők sem maradnak ki

Visszatérnek a LEGO Star Wars hősei, méghozzá animációs film formájában. Nem ez az első eset, hiszen 2020-ban már felidézték a hírhedt Holiday Specialt, mikor is Rey megkezdte Finn Jedi képzését, nem minden bonyodalom nélkül. Aztán egy évvel később jött a Terrifying Tales, amiben Poe Dameron volt kénytelen kényszerleszállást végrehajtania a nem túl barátságos Mustafaron.

Idén augusztus 5-én pedig érkezik a Summer Vacation a Disney+-ra, amiben Rey, Finn, Poe és barátai vakációzni indulnak, miközben azt is megtudhatjuk, hogy az előző generációk, mint Obi-Wan, a Sith-ek vagy éppen a Solo-család hogyan mulatták az időt, amikor éppen nem valamelyik háborúval foglalkoztak.

Anthony Daniels (C-3PO), Billy Dee Williams (Lando Calrissian) és Kelly Marie Tran (Rose Tico) visszatérnek régi szerepükbe, ahogy Yvette Nicole Brown is újra a hangját adja a The Freemaker Adventuresben megismert Valeria hadnagynak. Sőt Weird Al Yankovic is kapott egy szerepet, amellett, hogy Scarif Beach Party címen zenét írt a filmhez.