• Megépítették Orario városát a Minecraftban
  • Egy profi csapat két hónapon keresztül dolgozott rajta

Nem újdonság, hogy a játékosok egészen elképesztő alkotásokat képesek létrehozni a Minecraft világában, gyakran más univerzumokból merítve, most pedig egy újabb hihetetlen remekműről tudunk beszámolni, melyet a valódi építészekből, tervezőkből és művészekből álló Varuna csapata készített, akik nem (csak) a nagyközönség, hanem privát ügyfelek számára (is) készítenek egyedi világokat, megrendelésre.

valodi-epiteszek-alkottak-meg-a-nepszeru-anime-varosat-a-minecraft-segitsegevel.jpg

Ez Orario városa, amely leginkább azok számára lehet ismerős, akik hallottak már az Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?, rövidebb nevén DanMachi című animéról. A fallal körülvett, nyolc "szeletre" osztott város a jellegzetes arénával, na meg persze a középen tornyosuló dungeonnel hihetetlen aprólékossággal lett megtervezve egy 1500x1500-as területen - sőt, magából a toronyból még le is kellett vágni, mert elérték a 256-os magassági limitet. Az egyes lakóházaknak pedig a belsejét is kialakították, vagyis tényleg a komplett várost be lehet járni.

A Varuna csapata két hónapon keresztül, napi tizenkét órában dolgozott a virtuális valóságon - ha közelebbről is megcsodálnátok a végeredményt, akkor ezen az oldalon megtehetitek.