• Lehet, hogy kiszivárgott a 19. ügynök képességei
  • Ez az ügynök lesz a Bounty Hunter
  • A hírt egyelőre még nem erősítették meg

Janárban érkezett meg a 18. ügynök, de a Valorant rajongói már azon tanakodnak, hogy ki lesz a 19. ügynök. Nos, erről már alkothatunk valamennyi fogalmat, ha igaz a legújabb szivárgás, ami egy képernyőkép a karakter képességeivel. Ezek alapján hősünk fedőneve a Bounty Hunter, azaz Fejvadász lesz, képességei pedig a következők lesznek:

A 300 kreditbe kerülő Prowler (C) egy állatot szabadít el, amely ellenfeleket keres. Bár egyenes vonalba halad, hatással lehetünk az irányára. Ha ellenfélre lel, akkor azt nearsight állapotba rakja 3 másodpercre.

A 200 kredites Sieze (Q) képességgel eldobhatunk egy gömböt, amely néhány percig a levegőben marad, majd leesve a földre, hét méteres körzeten belül minden ellenfelet magához vonz. Akiket magához ragad, az megsüketül, bent rekednek öt másodpercre a zónában, ráadásul hetvenöt decay sebzést is kapnak.

A játékos a Haunttal szintén egy gömböt bocsáthatunk ki, amely 1,5 másodpercnyi lebegés után a földre hull, hogy aztán újra felemelkedjen. Ekkor „Szauruon Szemévé” válva figyelni kezdi a játékteret, és ha felfed valakit, akkor az 12 másodperc erejéig trail debuff hatás alá kerül és felfedi őt a csapatoknak.

Az utolsó képesség a Nightfall, ami a Bounty Hunter ultimate képessége. Ezzel ködhullámokat küldhet ki, ami nem csak süketséget, de 12 másodpercre trailed és decayed állapotot is okoz.

Ezek tehát a Valorant 19. ügynökének, a Bounty Hunternek a képességei. Már ha igazak, mert egyelőre erre még mérget nem vennénk.