Nem kell már nagyon sokat várni arra, hogy kiderüljön, min is dolgozik pontosan a Sledgehammer Games, a srácok ugyanis május 4-én, azaz most vasárnap fogják bemutatni a világnak, hogy milyen lesz 2014 Call of Dutyja.

Előjáróban már annyit sikerült megtudni a programról, hogy az elődhöz képest jelentős grafikai ugrásnak leszünk tanúi, amit egy pár napja kiadott kép is igyekszik alátámasztani, ezt leszámítva azonban lövésünk sincs arról, hogy mire számítsunk -- na persze a rengeteg akción és klisés történeten kívül.

call-of-duty-2014-promo.jpg

Itt említem meg, hogy a minap felröppent egy pletyka, miszerint az idei játék a Call of Duty: Patriots címet kapta, s egy új trilógiát kezd, mely egy alternatív első világháborút mutat be, fantasyelemekkel megspékelve (!), de erről rövid úton kiderült, hogy teljes marhaság. Ha tippelni kellene, marad a modern hadviselés, vagy inkább annak egy futurisztikus változata, elvégre a promóciós kép és a hivatalos oldal is egy új korszak eljövetelét hirdeti.

Érdekesség, hogy a Game Informer ma kirakott egy képet, mégpedig egy ismeretlen játékról, s azt ígérték a friss szám megjelenésekor majd részleteket is mondanak. Ki tudjátok találni, mikor jelenik meg a magazin? Igen, május 4-én!

call-of-duty-2014-gi.jpg