Április 16. óta elérhető a Broken Sword: The Serpent's Curse - Episode 2, ami azoknak, akik már megvették a játék tavaly decemberben kiadott első felét, azonnal elérhető ingyen és bérmentve. A többiek a teljes árat, azaz Steamen 23 eurót, GoG.com-on pedig akciósan 18,75 dollárt kell kifizessenek a programért, ami teljes egészében 7 GB-ot nyom, és a második felvonásra sokkal több drámát és izgalmat tartogat.

Az első részt már leteszteltük, kollégánk pedig az alábbi szavakkal zárta cikkét:

"Igazából nem tudom, hogy érdemes volt-e kettébontani a The Serpent’s Curse-t ilyen rövid időintervallummal a két rész megjelenése között; valószínűleg a rajongók jobban örültek volna, ha egyszerre kapják meg a teljes kalandot – ami sajnos ezúttal felemás. Helyenként ugyan kétségkívül felcsillan valami abból, ami egykoron a Broken Sword volt, de a program többnyire megelégszik a középszerűséggel, és ez mindenképpen csalódásra ad okot. De legalább lehet bízni a második részben: ha a történetből több is kiderül, és legalább a főszereplők képesek lesznek jellemben és érdekességükben gazdagodni, akkor még van esély egy jó befejezésre."

Magyarán: az Episode 2 előtt nagy feladat áll, ha vissza szeretné hódítani a sorozat egyszer már elvesztett rajongóit (a harmadik rész még részegen élvezhető volt, a negyedik már úgy sem). Mi drukkolunk Nicónak és George-nak, reméljük, ezt az ügyet nem bénázzák el.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!