• Julian Gerighty egy új Splinter Cell játékot emleget a Twitteren
  • Erősen utal egy E3-as leleplezésre

Egy ideje már hallani olyan pletykákat, hogy hamarosan visszatér a 2013 óta pihenő Splinter Cell: előbb a Microsoft E3-as konferenciájának állítólagos szivárgásában bukkant fel az új játék, majd Yves Guillemot Ubisoft-elnök is gyanús megjegyzéseket tett.

veletlenul-megerositettek-az-uj-splinter-cell-jatekot.jpg

Most újabb gyanús jelekről tudunk beszámolni, a The Division 2 kreatív direktora, Julian Gerighty ugyanis igen fura bejegyzéseket tett közzé nemrég a Twitteren. Az első üzenetben azt írja, hogy az új Splinter Cellen dolgozik a Far Cry és a For Honor rendezőivel, illetve hogy egy The Crew 2 crossoverre is lehet számítani. Nyilván ez így egy elég valószínűtlen katyvasznak hangzik - a képek alapján kicsit megszaladhatott az italozás, amire csak rádobott egy lapáttal, hogy Gerighty még a profilképét és a borítóját is lecserélte rövid időre Sam Fisherre.

Nem sokkal később jött egy újabb üzenet, melyben a Ubisoft PR-főnöke látszólag dühösen (?) arra kéri Gerighty-t, hogy kapcsolja ki a telefonját.

Véletlen szivárgás egy túl jól sikerült éjszaka után? Jól megtervezett marketinghúzás? Vagy szimpla trollkodás? Hamarosan kiderül - egy biztos, ezek után már végképp nem lepődnénk meg egy E3-as leleplezésen.