• December 17-én debütál a Nincs hazaút a mozikban
  • Peter Parkert a teljes lelepleződés veszélye fenyegeti
  • Doctor Strange nyújt neki segítséget, de azzal átszabják a Multiverzumot
  • Feltűnik a filmben Gyík (Rhys Ifans) és Sandman (Thomas Haden Church) is

Amerikában már kapható az Empire magazin friss száma, a címlapon az új öltözetben megcsodálható Pókemberrel, akit a december 16-án debütáló Nincs hazaút (No Way Home) című epizódban láthatunk legközelebb. Azt már korábban is tudtuk, hogy Peter Parker mellett feltűnik a filmben Ned (Jacob Batalon), Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Doctor Octopus (Alfred Molina) és Electro (Jamie Foxx), az újság viszont most más szereplőket is megnevezett.

mv5by2m2nju2mjmtmdg4yy00ywnhlwizyzmtnwqxndc1nzhjmzbixkeyxkfqcgdeqxvyodk4otc3mtyv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Az Empire szerint A csodálatos Pókemberből ismert Gyík és a Pókember 3-ban látott Sandman is csatlakozik a következő rész gonosztevőihez, akikkel meg kell küzdenie a címszereplőnek. Akárcsak a nevezett filmekben, előbbit Rhys Ifans, utóbbit pedig Thomas Haden Church alakítja majd. Szerencsére a közösségi médiába is kikerült néhány kép róluk:

A film története szerint Pókember ezúttal közel kerül a teljes lelepleződéshez, ezért Doctor Strange-hez fordul segítségért. Utóbbi azonban hatalmas galibát okoz, és egy meggondolatlan varázslattal felforgatja a Multiverzum rendjét. A főszerepben természetesen visszatér a Tom Holland-Zendaya páros, a fenti információ viszont azt sugallja, hogy találkozhatunk majd még meglepetés nevekkel a cselekmény során. A Multiverzum lehetővé teszi Venom és akár Morbius szereplését is.