• Húsvét hétfőn versenyre kelhetsz Michelisz Norberttel
  • Ehhez az Assetto Corsát hívják segítségül

Május 16-án rendezik meg a WTCC német nagydíjat, ahol Michelisz Norbert is rajthoz áll a legendás Nordschlefén. A pálya több mint 110 kanyarból áll, 25,4 km hosszú és közel 9 perc alatt lehet teljesíteni egy kört, emellett a nyomvonal mai szemmel nézve rendkívül szűk, sok beláthatatlan kanyarral és meglepően nagy szintkülönbségekkel. Itt a jó szerepléshez elengedhetetlen a tökéletes pályaismeret, Michelisz Norbert pedig meglepő módszert választott a felkészülés megkezdéséhez: megmérkőzik a versenyszimulátorok rajongóival.

A Húsvét hétfő este megrendezésre kerülő online szimulátoros futamon bárki versenyre kellhet Michelisz Norberttel a pályán. A cél az, hogy minél jobban megszorongassák a résztvevők, hogy biztosítva legyen a kompetitív környezet és a kellő kihívás a felkészüléséhez.

A megmérettetés az egyik legnépszerűbb és legelismertebb versenyszimulátorral, az Assetto Corsával kerül megrendezésre, amelyben – hála a múlt hónapban megjelent Dream Pack DLC-nek és a laser-scan technológiának – hajszálpontosan megtalálható a Nordschelife.

Az időmérő hétfő este 20:30-kor kezdődik, majd a hivatalos WTCC versenytávval megegyező 2 darab 3 körös futam kerül lebonyolításra, a másodiknál fordított rajtsorrendben, így izgalmakban biztosan nem lesz hiány. A részvétel teljesen nyílt, de előzetes nevezés szükséges! További információk a Hungarian Assetto Corsa Masters fórumán.

assetto-corsa-michelisz-norbert.jpg