A GRIN Studiosra mostanában nagyon rá jár a rúd, hiszen májusban több mint 100 dolgozót voltak kénytelenek elbocsátani, a nemrég kiadott játékaik pedig nem hozzák a remélt sikereket. Gondoljuk csak a borzasztó Terminator: Salvationre, de az egyébként jó Bionic Commando sem teljesít a pénztáraknál úgy, ahogy azt szerették volna, ha pedig mindehhez még azt is hozzátesszük, hogy továbbra is tombol a gazdasági világválság, egyáltalán nem elképzelhetetlen az a pletyka, hogy nagy bajban van a cég.

Ismeretlen források szerint a göteborgi és a barcelonai stúdiókat már be is zárták, a stockholmi főhadiszálláson pedig megmondták a dolgozóknak, hogy ne jöjjenek be dolgozni, magyarul ki vannak rúgva.

A Gamasutra értesülései szerint a cég csődbe ment, de ezt a híresztelést a fejlesztők nem erősítették meg, sőt egyáltalán nem is kommentálták az eseményeket, így egy halovány remény még van. Kár volna ugyanis ezért a jó kis cégért, elvégre ők készítették el a Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter PC-s átiratát, valamint a Wanted: Weapons of Fate is egy egész jó filmadaptáció lett.