Videojáték készül Michael JacksonrólAz MJJ Productions váltig azt állítja, hogy nem a sztár váratlan halálán akarnak ezzel nyerészkedni, és ez a játék bejelentésével csak véletlen egybeesés, sőt, inkább abban reménykednek, hogy negatívan sem befolyásolja majd a játék megjelenését a tragédia.

"Meggyőződésem, , hogy a haláleset ellenére is ki fogják adni szoftverünket, hiszen Michael odavolt a játékokért." - állította az MJJ Productions egyik képviselője.

Az MJJP által fejlesztett program 2009 karácsonyán kerül a boltokba Xbox 360-on és PlayStation 3 gépekre, illetve egy Nintendo Wii verzió sem elképzelhetetlen. Egyelőre a játék stílusáról semmit sem lehet tudni, illetve még a címe is ismeretlen.



]{iegészítés: Az MJJ Productions, ahogy talán a nevéből is sejthető, Jacko saját produkciós cége. Egyes forások szerint pár hónapja már szinkronfelvételeket is rögzítettek a cucchoz, amely a hírek szerint Jacko legismertebb slágereit is tartalmazza. Sokunk kedvenc figurája, Dave Perry, Earthworm Jim apukája (tessék rákeresni a nevére itt a PGO-n) amúgy egy héttel a sztár halála után szintén elhintette, hogy együtt dolgozott Jackóval egy konzolos címen, amely az új albuma promóciója lett volna, azaz először adták volna ki a játékot, utána a lemezt; valószínűleg ugyanerről a produktumról van szó.

Még valami, a történelmi hűség kedvéért: 1990-ben már készült MJ-játék (egy beat-em up) a Segától a Moonwalkerhez, a mellékelt kép e cím borítójának részlete. (]{redenc)