A napokban több videó is felbukkant korábbi Assassin’s Creed játékokból: az Assassin’s Creed 3-ból, a Golden Age-ből, a Victory-ból, és az Origins-ből is. A Golden Age a Black Flag, míg a Victory a Syndicate munkacíme volt anno.

A videók a fejlesztés időszakába kalauzolnak el minket, amikor Connor még csak tesztelte a hajók árbócáról való lejutást, amikor Edward már a háztetőkön portyázott, amikor Bayek és Senu még csak geometriai alakzatok között kalandozott, illetve amikor Jacob még állva hajtotta a lovaskocsit. A videókat ide kattintva csodálhatjátok meg.

A Ubisoft egyébként nemrég jelentette be, hogy június 10-én rendezik meg az idei Ubisoft Forward eseményt, ahol rengeteg Assassin’s Creed tartalomra számítunk: ott a Red, az Infinity és a Hexe is, amikről jó lenne többet hallani. Aztán érkezik valamikor egy új Prince of Persia is, azt pedig nem tudtuk nem észre venni, hogy a Ubisoft Toronto Splinter Cell-es stilóba öltöztette közösségi média oldalait. Véletlen lenne? Június 10-én kiderül! Ti milyen bejelentésnek örülnétek a leginkább?