Emlékeztek még a Duke Nukem Foreverre? Emlékeztek, persze, hogy emlékeztek, azt a pofára esést nem nagyon lehet elfelejteni. Szegény Duke, az egykor Királyként emlegetett akcióhős igen komoly egóromboláson esett át -- itt lenne az ideje, hogy visszatérjen, és szétrúgjon pár idegen alfelet! Nos, ha hihetünk egy teaser weboldalnak, akkor már nem kell sokat várnunk, és Duke Nukem visszatér egy felülnézetes akció-szerepjátékban, PC-n és PlayStation 4-en.

Az egyelőre megerősítésre váró weblapon egy Duke-féle Kick Ass rágógumi csomagja volt látható, alatta egy visszaszámlálóval és egy kódolt szöveggel. A múlt idő sajnos nem véletlen, az oldalt leszedték, a link szerint karbantartás alatt áll, de szerencsére az AllGamesBeta lopott róla egy képet, még mielőtt eltűnt volna. Mi több, egy Reddit-felhasználó lefordította a titkosított szöveget:

"A Király a Duke Nukem: Mass Destruction című felülnézetes akció-RPG-ben kezdi meg next-gen pályafutását, PC-n és PlayStationön. Duke bolygóról bolgyóra rúgja szét a seggeket ebben az Unreal-motoros galaktikus kalandban, hogy megmentse az elnököt egy minden korábbinál veszélyesebb idegen fenyegetéstől."

A szöveg többek között sosem látott arzenált és új ellenfeleket ígér. Ti örülnétek Duke visszatérésének?

Duke Nukem: Mass Destruction teaser