„Készüljetek a Star Wars: Battlefrontban holnap érkező hidegfrontra” – írta tegnap Twitteren az EA egy A Birodalom visszavág forgatásán készült kép alá, azaz valószínűleg ma, de az időeltolódás miatt legkésőbb holnap valami történni fog a Battlefront háza táján.


Azt már tudjuk, hogy nem lesz új pálya a januári frissítésben, de a korábbi híreket cáfoló Oscar Carlen vezető művész szerint még így sem fogunk benne csalódni. A tweet alapján pedig bármi is az, amivel legalább annyira elégedettek lehetünk, mint egy új pálya, annak valószínűleg a Hoth-hoz lesz köze.

Na de mi? Új játékmód? Esetleg új járművek? Maga a Hoth bolygó nem túl változatos, hiszen az Echo bázison túl legfeljebb a Wampa jégbarlangját lenne érdemes megjeleníteni, de az elég szűkös lenne két hadseregnek – oké, ki lehet bővíteni. Járművek terén tulajdonképpen kimerítették a klasszikus trilógiát, ha csak nem teszik vezethetővé az AT-AT-t. Vagy behozhatnák a tauntaunokat, esetleg új hősként a wampa jégszörnyet. Na, az mondjuk nem lenne rossz. Esetleg a korábbi videóban emlegetett napi kihívásokhoz, privát meccsekhez vagy a különleges közösségi eseményekhez lesz a jéggolyónak köze? Nos, hamarosan biztos megtudjuk.