• Megjött a Warframe első idei közösségi eventje, az Operation: Buried Debts
  • Kaptunk egy új warframe-et is Hildryn képében
  • Az első melee változások is megérkeztek

Izgalmas időszak előtt állnak a Warframe rajongók, a Digital Extremes ugyanis előrukkolt a játék legújabb közösségi eseményével: elstartolt az Operation: Buries Debts, melyben Orb Vallis leghidegebb régióit járhatjuk be.

warframe-itt-van-2019-elso-kozossegi-esemenye.jpg

Hogy pontosan milyen rejtély vár felfedésre a Vénuszon, az csak idővel fog kiderülni, hiszen egy több részből álló, hetekig tartó Operationt kapunk, amely megköveteli a játékosoktól, hogy összedolgoznak - már csak azért is, mert ellenfélből nem lesz hiány, ahogy az az alábbi trailerben is látható.

Ez még nem minden, kaptunk ugyanis egy új warframe-et is: Hildryn különlegessége az, hogy a pajzsból nyeri az energiát a képességekhez. Hogy utóbbiak pontosan hogyan is néznek ki, azt az alábbi bemutató videóból deríthetitek ki.

Fontos változás még, hogy a frissítéssel megérkezett a korábban beígért melee revamp első adagja, vagyis megváltozott a közelharci rendszer: gyorsabbak és folyékonyabbak lettek a támadások.

Az Operation: Buries Debts PC-n már elérhető, a fejlesztők pedig azt ígérik, hogy "hamarosan" a konzolos verziókhoz is megérkezik majd.