• Június 4-én jelenik meg a Warhammer: Chaosbane
  • Megtudtuk, milyen tartalmakat kap a megjelenés után

A Warhammer: Chaosbane megjelenése már a nyakunkon van, és már alig várjuk, hogy a Káosz hordáit miszlikbe apríthassuk. A sztori után most pedig azt is megtudtuk, hogy mivel készül a fejlesztő EKO Software a megjelenés után, illetve milyen endgame tartalmakra számíthatunk. Utóbbira nem lehet panasz, a változatos karakterek mellett kapásból három játékmód nyújtja meg a Chaosbane újrajátszhatósági faktorát.

Még a történet befejezése előtt a megszerzett pénzünket és cuccainkat megoszthatjuk újonnan indított karaktereinkkel is, de ha a végére értünk, akkor egyből ott az Expedition, melyben véletlenszerűen generált pályákon takaríthatunk. A Relic Hunt már mókásabb, procedurálisan generált és nehézséget fokozó módosítokkal teletömött dungeonöket pucolhatunk ki a legjobb loot reményében, végül ott a Boss Rush, ahol a már legyőzött főcsúnyákkal szállunk szembe egymás után, ranglistán összehasonlítva eredményeinket barátainkkal.

jarrod-owen-the-tomb-king.jpg

A megjelenés után ingyenes és fizetős tartalmakat is kapunk majd: ingyenúszó fronton új nehézségi szint és felszerelés, permadeath jár majd, a season pass vásárlóinak emote-ok, új képességfa, petek és végül, de nem utolsó sorban egy vadi új terület és vadi új ellenfél jár. Ez pedig nem más, mint az élőholt királyságok, azaz Tomb Kings és a Holtak Földje, Nehekhara.