A Warhammer: End Times gyakorlatilag a Left 4 Dead-sorozat megfelelője az aktuális konzolgeneráción, és nem csak a játékmenetben érhető tetten a hasonlóság, hanem a tartalmasság szempontjából is. Újabb és újabb letölthető tartalmak érkeznek a programhoz, hogy mi ne unatkozzunk sokáig.

Mindenki vegye fel a kabátját, mivel a törpök egyik erődjébe, avagy a Karak Azgarazba megyünk. Havas hegycsúcsokat is megjárhatunk a három új pályán (Khazid Kro, The Cursed Rune, Chain of Fire), továbbá két új ritka fegyvert is forgathatunk majd, a harccal alaposan megtűzdelt utazásunk során.

Az egyik Dwarf Ranger karakter számára készült, és a Warpick nevet viseli, a másik penge pedig Falchion nevet kapta és a Witch Hunter használhatja, mindkettőt csak a DLC pályáin tudjuk majd megszerezni. Továbbá három új Achievement is érkezik. A galériában megnézhetitek az új bejárható tájakat, továbbá a DLC Steam-adatlapját itt találjátok, ezt már csak az ott található előzetes miatt is érdemes megnézni. A megjelenés pontos dátumát még nem tudni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!