• Nyáron érkezik a Vermintide 2 első nagy kiegészítője, a Winds of Magic
  • A Skaven és Nurgle káosz-harcosai mellett most már a Beastmennel is számolnunk kell

A Vermintide 2 már kapott két kisebb DLC-t, de az első nagy kiegészítő most nyáron érkezik majd, Winds of Magic alcímmel. A kiegészítő egy új ellenséges frakciót, a Beastment, új végjátékot, nehézségi fokozatot, talenteket és fegyvereket is hoz. Az ígéretek szerint a Beastmen nem csak egy “átskinezett “ Skaven és Rotblood keverék lesz, hanem új kihívásokat jelent majd.

Kezdésnek mindjárt ott vannak a Beastmen társadalom alján (de nem a legalján) elhelyezkedő Ungor harcosok, akik íjakkal és lándzsákkal támadnak majd. A Bestigor már egészen más bestia, hatalmas, páncélozott szörnyeteg, aki rohamozik és felöklel mindent és mindenkit aki útjában áll, a koncepciórajz alapján pedig a Minotaur sem kizárható, mint miniboss. Speciális szörnyeik közül egyelőre csak a Standard Bearert ismerjük, aki a környezetében levőknek ad buffokat.

Ezen felül a Weaves játékmódban az eddig megismert pályákon, vagy azok részletein harcolhatunk majd, miközben különféle módosítók (a mágia szelein alapuló tematika szerint) nehezítik a dolgunkat. A terv szerint ez egy végtelen, egyre nehezedő végjátékot ad majd a Vermintide 2 amúgy sem unalmas küldetéseihez.

vermintide-2-beastmen.png