Hölgyeim és uraim, ma hivatalosan is megjelent a Watch Dogs. A Ubisoft 2012-es E3-at "megnyerő" akció-kalandjátéka a PC Guru Webshopból is beszerezhető, PC, Xbox One, PS4, PS3 és Xbox 360 platformokra. Az eddigi videók, képek és információk meggyőzőnek bizonyultak, de vajon milyen lett maga a játék?

Nos, a külföldi sajtóorgánumok szerint jó: nem kiváló, nem forradalmi, de kellemes szórakozás, ami még az árát is simán megérheti. Az IGN.com 8.4-et, a Gamespot 8-at, a Polygon szintén 8-at, a szigorú, de igazságtalan Eurogamer pedig 7/10-et osztott a Watch Dogsra. A legrosszabb eddigi pontszám a Giant Bomb 3/5-je (oké, arányaiban nagyjából egy szinten áll a Eurogamerével), míg a legmagasabb az ITF Gaming 9.6-ja. A PC Guru véleményét a következő, júniusi számban olvashatjátok majd el.

Addig viszont még van idő, így most eljött a faggatás ideje: ti mit gondoltok a Watch Dogsról? Tetszik, nem tetszik, jó, nem jó, next-gen, prev-gen, és úgy általában, milyen? Válaszaitokat a kommentek között várjuk egészen jövő hét keddig, mikor is összeállítunk egy cikket a legjobban megfogalmazott vélemények alapján. Tessék hát megmondani a frankót jól!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!