Talán nem túlzok nagyon, ha azt mondom, hogy a zombik a reneszánszukat élik -- legalábbis Játékországban, hiszen halloweenkor a World of Warcraftban és a GTA IV-ben is feltámadtak a holtak, de ott van még a Left 4 Dead, a Dead Rising 2, sőt a Call of Duty: World at Warban is helyet kapott egy náci-zombis mód, ami a népszerűségére való tekintettel hamarosan kibővül az új pályacsomagnak köszönhetően.

Hivatalos megerősítést ugyan még nem kaptunk, de mindenképpen hiteles forrásból tudunk a dologról, hiszen a játék fórumán az egyik fejlesztő volt olyan kedves és megerősítette az erre vonatkozó pletykákat, mondván: „Igen, hamarosan az élőhalottak egy újabb hulláma érkezik, és habár értékeljük az aggodalmatokat, biztosíthatunk mindenkit, hogy csak a CoD: World at War Map Packben jelennek meg zombik. Maradjatok vonalban, hiszen hamarosan érkeznek a részletek!”



WaW: Még több zombiFriss: A fejlesztők tartották a szavukat és közölték, hogy márciusban mi mindent találunk a World at War első pályacsomagjában.

A Nightfire (lásd: képünk) pályán a lebombázott Berlin utcáira látogatunk el, ahol csak a távolban égő házak jóvoltából van némi fény. A Station című arénában egy metróállomáson tesszük próbára magunkat, míg a Knee Deep pályán Peleliu szigetének egykor békés falujába látogatunk el. Végül pedig a Verrückt, vagy magyarul a Zombi-elmegyógyintézetben újra felvehetjük a harcot az élőhalottak megállíthatatlan hordájával, ám ezúttal új perkek, fegyverek és egy elektromos kerítés is a segítségünkre lesz.