Úgy néz ki, hogy a Black Ops II lesz az első olyan Call of Duty, ami next-gen konzolra is megjelenik. Az egyik tesztelő önéletrajzából ugyanis kiderült, hogy a játék Wii U-ra is meg fog jelenni, holott a kiadó hivatalos bejelentést még nem tett ezzel kapcsolatban.

Az egyébként várható volt, hogy a legfrissebb Call of Duty a Nintendo új konzoljára is meg fog jelenni. A Sterne Agee elemzője szerint, ha a játék az ünnepi szezonban befutna, az jelentősen dobna a konzol eladásain, illetve a játék is profitálna az új platformból. Továbbá a nagy N gépeire és az azokra megjelenő játékokra szakosodott Nintendo Gamer is írt már egy hosszú cikket a játékról -- bár sem ez, sem pedig az elemző kijelentése nem nevezhető perdöntő bizonyítéknak, az viszont már igen, hogy egy tesztelő önéletrajzán tűnt fel a program.

Egyelőre még kérdéses, hogy az átirat elkészül-e a konzol startjára, vagy kicsivel azután fut be, illetve még nagyobb kérdőjel az, hogy milyen kezelést fog használni. Kézenfekvő válasz lenne a Pro kontroller támogatása, ám az sem teljesen kizárt, hogy a fejlesztők valamilyen újszerű módon implementálják a tablet perifériát.