• Bemutatkozott a Windbound
  • Ez egy open-world túlélőjáték a Satellite Reign készítőitől
  • Augusztus 28-án érkezik PC-re és konzolokra

Tegnap érintőlegesen már beszéltünk a Windbound című játékról, most azonban itt az ideje, hogy kicsit alaposabb pillantást is vessünk a remek fogadtatásban részesülő Syndicade szellemi utód, a Satellite Reign fejlesztőinek (5 Lives Studios) új játékára.

A Windbound főhőse Kara, egy fiatal harcos, aki hajótöröttként a Forbiddens Islands rejtélyes szigetcsoportján találja magát. Ebben a különös világban kell túlélnie, élelem és más erőforrások után kutatva - meg persze rájönnie arra, hogyan juthat haza.

A játékmenet igen változatosnak ígérkezik, felfedezéssel, vadászattal és craftolással, mindezt pedig nemcsak a hatalmas, nyitott világ támogatja (saját hajóval járhatjuk majd be a szigeteket, melyet saját magunknak kell megépítenünk apró elemekből), hanem a roguelike-jelleg is, a világ egyes elemei és a vadvilág ugyanis procedurálisan lesznek generálva.

A látvány tekintetében egészen meseszerűnek ígérkező Windbound megjelenése nincs olyan nagyon messze: a tervek szerint augusztus 28-án fog megjelenni, méghozzá digitális formában, PC, PS4, Xbox One és Switch platformokra. Az első trailert odafent láthatjátok róla.

Támogasd te is a PC Gurut!