Nem is olyan rég még arról számoltunk be, hogy a hatalmas játékosbázissal rendelkező MMOG-sláger a konzolos bázis felé nyújtózkodik, most azonban kiderült, hogy más is áll a háttérben. Nem kizárólag az Xboxhoz húz a Wargaming csapata, de Japán felé is kinyújtotta karjait. Idén szeptember 5-én elstartol a World of Tanks japán verziója, amelyhez anime referencia is dukál.

Nem csalás, nem ámítás, a hírek szerint a Wargaming annyira szeretné megnyerni magának a japánok kegyeit, hogy összeszűrte a levet egy animéket gyártó céggel. A sorozat, amelyhez a World of Tanks kapcsolódik, a Girls Und Panzer nevet viseli. Az anime, mint azt a címből is sejthető, lányokról szól, akik színes tankjaikban küzdenek a gonosz ellen. (Mindenki tudja, aki valaha találkozott a keleti kultúrával, hogy japánban semmi sem a dolgok megszokott medrében folyik.) Felejtsétek el a terepszínt, ezek a csajok a pinkben hisznek! A Girls Und Panzer már közel egy éve töretlen sikerrel fut és azóta számos adaptáció született belőle.

World of Tanks - készül a japán verzió

Egyenlőre még nem tudjuk, milyen extrák járnak majd a játékhoz, amelyek az animéhez köthetők: valószínűleg új skinek és talán grafikai változtatások is várhatók, ám hangsúlyoznom kell: a japánokat ismerve tényleg bármi elképelhető.

World of Tanks -- Megjelenés: 2012. április 12. -- Gépigény: CPU: 1 magos / 2000 MHz, RAM: 1 GB, VGA: SM 3.0 / 128 MB, HDD: 2 GB