• World of Warcraft: Legion megjelenés
  • 2016. augusztus 30.
  • Az előrendelők korai hozzáférést kapnak az új kaszthoz, és rögtön százasra emelhetik a karakterüket

Eddig annyit tudtuk a World of Warcraft hatodik nagy kiegészítőjének, a Legionnek megjelenéséről, hogy 2016. szeptember 21-én, vagy még az előtt a boltokba fog kerülni, most azonban már nem kell találgatnunk sem pedig a Blizzard terveiről elmélkednünk, a cég ugyanis bejelentette a pontos dátumot.

A World of Warcraft: Legion augusztus 30-án jelenik meg.

A Legion története szerint visszatér a rettegett Burning Legion, és most Azeroth hősein múlik ismét, hogy megállítsák a mérhetetlen pusztítást. A harcban a segítségünkre lesz az Artifact rendszer, amivel a játékuniverzum legendás alakjainak fegyvereit használhatjuk, a 110-re megemelt maximális szint, illetve az új kaszt, a demon hunter, na meg persze a sok-sok loot, amit a dungeonökben (Hall of Valor, Black Rook Hold, Vault of the Wardens, Eye of Azshara, Darkheart Thicket, Neltharion’s Lair, Helheim, Suramar City, Violet Hold) és raidek során (The Emerald Nightmare - 7 boss, Surumar Palace - 10 boss) szerezhetünk.

A World of Warcraft: Legion előrendelői azonnal százas szintre emelhetik a karakterüket, illetve korai hozzáférést kapnak a demon hunter kaszthoz.