A World of Warcraft legújabb kiegészítőjét, az adatlapunkon is látható Warlords of Draenort néhány napja jelentette be a Blizzard az idei BlizzConon. A csapat pedig már dolgozik a következőn, tudtuk meg a cég társalapítójától és elnökétől, Mike Morhaime-tól.

Hogy mire fel ez a nagy sietség? Nos, Morhaime a Polygonnak elárulta, hogy szeretnék visszacsábítani az utóbbi időben rohamosan elpártolt játékosokat, és ehhez biza új utakat kell bejárniuk. Az egyik ilyen új irány, hogy nem egy kiegészítőn fognak dolgozni egyszerre. Dolgoznak már az egyszerűbb munkafolyamatok -- például karaktermodellek elkészítése -- párhuzamosításán. Így lehet, hogy miközben a hatodik kiegészítőn dolgoznak, már agyalnak a hetediken.

Rájöttünk, hogy gyorsabban kell kiadnunk a kiegészítőket, mint eddig” -- mondta Morhaime, amiben lehet valami, hiszen a World of Warcraft fennállásának kilenc éve alatt mindössze négy kiegészítőt kapott. „Úgyhogy befektetünk a csapatba és a forrásainkba, hogy ez összejöjjön.”

Szóval ez az új irány a játékosok visszacsábítására, nem a free-to-play: még több kiegészítő, csak gyorsabb iramban. Csak nehogy a mennyiség és sebesség a minőség rovására menjen...

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!