• A legújabb Warbringers videó kiakasztotta a WoW-rajongók egy részét
  • Emiatt zaklatni kezdték az írókat és fejlesztőket
  • Köztük Christie Goldent
  • Akinek azt ajánlották, hogy inkább ölje meg magát

A minap jelent meg a World of Warcraft: Battle for Azeroth-ot felvezető Warbringers videosorozat új része, ami Sylvanast állítja fókuszpontba, és sok rajongó bánatára, olyan titkot fed fel, amire – annak ellenére, hogy kiszámíthatónak titulálják a sztorit – nem számítottak. Hogy megértsétek, érdemes megnézni a Warbringers: Sylvanast eme sorok alatt.

Amennyiben kihagynátok, akkor gyorsan spoileresen a hír szempontjából lényeges elem: Sylvanas, leginkább Banshee-vé válása miatti dühében felégette a Night Elfek otthonát, Teldrassilt, amit ekkor már leginkább csak ártatlan civilek laktak. Szóval Sylvanas népirtást követett el.

Ez alaposan kiborította a horda oldalán játszó játékosok egy részét, mivel így ők lettek a rosszfiúk. Ezzel még nincs is baj, sőt valahol talán jogos, az viszont már gáz, hogy emiatt elkezdték zaklatni az írókat, köztük a könyveket jegyző Christie Golden, akinek köze sincs a Warbringersben látottakhoz. A legszélsőségesebbek halálosan megfenyegették az írókat, a visszafogottabbak pedig csak azzal vádolják őket, hogy lusták és a történetük unalmas kiszámítható.

A World of Warcraft Reddit-oldalán a közösség kéri elborult elméjű társaikat, hogy hagyjanak fel a zaklatásokkal, mert egyrészt a teljes történetet sem ismerik még, másrészt ez a fajta viselkedés a legalja mindennek.

world-of-warcraft-sylvanas.jpg