• Új videó jelent a World War Z című programhoz
  • Két hét múlva kerül boltokba a játék

Van úgy, hogy az ember egy nehéz nap végén nem akar mást, csak egy kicsit kikapcsolódni, szórakozni, egy kicsit hentelni, és úgy tűnik, hogy a Saber Interactive műhelyében készülő World War Z címet viselő akciójáték pontosan ezt fogja kínálni. A földrészeken átívelő zombiirtás egyik újabb helyszínét leplezte le most a fejlesztő, ami nem más, mint a felkelő nap országának fővárosa, Tokio. Ehhez érkezett egy trailer, ami a "Tokioi történetek" nevet kapta, és bár rövid, de kellemesen hangulatos.

world-war-z-1.jpg

Japán két küldetést fog tartalmazni, azonban a rajt után fog még érkezni egy, kérdés, hogy ezek a küldetések kellően tartalmasak lesznek-e ahhoz, hogy mindenki kiélvezze a Távol-kelet vérgőzös harcait. "Annyira pozitív visszajelzéseket kaptunk a tartalommal kapcsolatban, hogy úgy döntöttünk, kibővítjük az alapjátékot. Ez a rajtkor négy epizódot és 11 pályát fog jelenteni." -- mondta el Matthew Karch, a Saber Interactive vezetője.

Parancsoljatok, nézzétek meg a trailert, aztán mondjátok el, hogy lesz-e bennetek elég bátorság, hogy nekikezdjetek a harcoknak!