Ez lesz egyébként az utolsó olyan patch, amelyben a Cataclysm kiegészítő előtt ilyen jelentős plusz tartalmat (tehát wowos szlengben: új "raid contentet") kapunk. Ez a tartalom pedig nem más, mint az Ice Crown Citadel, ahol Arthas uralkodik, és a derék játékosok megölhetik őkelmét. Aki esetleg kétkedne abban, hogy egy ilyen híres Warcraft hőst, mint Arthas, meg lehet ölni, annak figyelmébe ajánlom a "patch" elnevezését (mert olyan is van neki...): Fall of the Lich King. Mindenesetre nem lesz könnyű majd megölni...

Aki pedig már nem bír magával és kíváncsi magukra az instance-okra, vagy hogy hogyan lehet megölni majd Arthast, az az alant látható videókon nézheti meg.
Az instance-ok a Frozen Hallsból nyílnak, és következőképpen hívják őket: The Forge of Souls, The Pit of Saron, és The Halls of Reflection. Az instance-okat csak ebben a sorrendben lehet teljesíteni, ugyanis mindegyiken egy-egy küldetéssorozat visz végig.

Aki nem annyira WoW-, inkább csak Warcraft-rajongó, azt is érdekelheti, hogy hogy a Forge of Soulsban olyan ismert karakterekkel találkozunk, mint Jaina Proudmore (aki többek között Arthas herceg egykori szerelme) és Sylvanas Windrunner.

Az instance-okról készült -- hordás és szövetséges oldalra lebontott -- videókat alant nézhetitek meg, részletes leírást róluk pedig itt lehet olvasni. Már csak egy napot kell tehát aludni (vagy kockulni éjjel, kinek mit), hogy az Ice Crown Citadel veszélyeit személyesen is megtapasztaljátok, a zsíros lootról már nem is beszélve...

The Frozen Halls (az "előszoba")



The Forge of Souls - Alliance




The Forge of Souls - Horda



The Pit of Saron- Alliance



The Pit of Saron - Horda



The Halls of Reflection- Alliance



Halls of Reflection - Horda




UPDATE: S mivel mi is annyira fel vagyunk villanyozva, hogy aludni se tudunk, ezért álmatlanságunknak hála kapjátok most "kézhez" a patch hivatalos előzetesét. Íme: