• Szeptember 18-án jön a WWE 2K Battlegrounds
  • Mely a legújabb játék a WWE 2K20 csúfos bukása után
  • És a pankrációt a fantasyval fogja vegyíteni

Elég csúnyát bukott tavaly a 2K a WWE 2K20 kapcsán, és a játék gyenge teljesítménye lényegében a teljes WWE szériának a jövőjére is rányomta a bélyegét. Április közepén ugyanis a kiadó hivatalosan is elkaszálta a WWE 2K21-et, helyette pedig hamar előállt egy könnyedebb hangulatú, a pankrációt szándékosan túltoló címmel, WWE 2K Battlegrounds néven.

wwe-2k-battlegrounds-03.png

A játék kapcsán pedig nemrég további információk láttak napvilágot. Kiderült például, hogy a rajtkor 70 pankrátor közül válogathatunk majd, azonban a felhozatal idővel bővülni fog ingyenes frissítéseknek hála, ahogy azt is elárulták az illetékesek, hogy összesen négy játékmód lesz majd. A kampányban egy kezdő pankrátort terelgethetünk végig a karrierjén, az Exhibition módban más játékosokkal mérhetjük össze az erőnket, a King of the Battlegroundban összesen nyolc pankrátort engednek egymásnak, de csak egy győzhet, ezen túl pedig egy kompetitív mód is be lett ígérve.

Ráadásul már a megjelenésre sem kell sokat várnunk: a WWE 2K Battlegrounds szeptember 18-án érkezik majd, azaz szűk két és fél hónap múlva. Ti kipróbáljátok majd?