• A 2K Games állítólag lelőtte a WWE 2K21 fejlesztését
  • Egy másik pankrációs játék jön helyette
  • A WWE 2K22 egyelőre kihagyja a nextgen konzolokat

Ha ki kellene választani a tavalyi év legnagyobb videojátékos bukását, akkor sokan bizonyára a WWE 2K20-ra böknének, amely egészen brutális technikai gondokkal küzdött - még újévkor is voltak vele gondok. Ennek hátterében az állt, hogy a 2K Games és a szériát régóta gondozó Yuke's útjai szétváltak, így az NBA-játékokat fejlesztő Visual Concepts csapata félúton volt kénytelen átvenni a projektet.

wwe-2k21-a-tavalyi-botranyok-utan-lelottek-az-idei-jatekot.jpg

Még egy hasonló fiaskó sokat rontana a széria és a kiadó reputációján, ezért - a korábbi WWE-játékok egyik írója, Justin Leeper szerint - a 2K úgy döntött, hogy lelövi a WWE 2K21 fejlesztését, hogy a fejlesztők inkább a jövő évi játékra fókuszálhassanak és legyen idő a csiszolásra. Sőt, olyannyira biztosra mennek, hogy a WWE 2K22 állítólag csak a jelenlegi generációra fog megjelenni, a nextgen konzolokra nem.

Nem maradunk azonban pankráció nélkül idén sem, Leeper szerint ugyanis a 2K egy nem tradicionális WWE-epizóddal készül egy másik fejlesztőcsapattól, de részleteket nem volt hajlandó elárulni.