• A WWE 2K18 várhatóan október 17-én jelenik meg
  • A borítóra Seth Rollins került fel
  • A digitális előrendelői tartalmak egyike Kurt Angle
  • A Deluxe változattal négy nappal magjelenés előtt ringbe szállhatunk

A most kiadott trailer a borítót felfedő előzetes cselekményét követi, amiben a WWE 2K18 borítójának szupersztárja, Seth Rollins a történelmet sárba tiporva felgyújtja a WWE Archívumot. Az előzetesben feltűnik egy csuklyás alak a még füstölgő Archívum előtt, aki a törmelék és elpusztított WWE relikviák között sétálva felfedez egy pár csizmát, amit hajdanán Kurt Angle hordott. A csuklyás alak felemeli a fejét és felfedi személyét, ami nem más, mint maga Angle – és igencsak mérges!

Seth Rollins nem tudta leteríteni Kurt Angle-t, aki több mint tíz év óta először – a WWE 2K18-ban – visszatér a virtuális ringbe, hogy megvédje saját és a többi WWE Legenda és Dicsőség Csarnok tag örökségét.

A legjobban a két évtizeden átívelő ringbeli teljesítményéről és az 1996-os Nyári Olimpia Játékok során szabadfogású birkózásban szerzett aranyérméről ismert Angle a WWE 2K18-ban két játszható karakterként fog megjelenni, karrierje két mérföldkövét képviselve: WWE „American Hero" és ECW® „Wrestling Machine" szerepében.

Emellett a 2K tegnap bejelentette, hogy idén ősszel Nintendo Switch-re is megjelenik a WWE 2K18. Ez lesz öt éve az első alkalom, hogy egy WWE videojáték Nintendo platformra is megjelenik.