• Október végén érkezik a Terminator: Resistance – Complete Edition
  • Xbox Series X/S konzolokra
  • A csomag az alapjáték felturbózott változata mellett az Annihilation Line DLC-t és az Infiltrator módot is tartalmazza
  • Akiknek megvan az alapjáték, azok kedvezményes áron szerezhetik be

A 2019-ben megjelent Terminator: Resistance egy meglepően jól összerakott alkotás lett, ami rendkívül autentikus élményt kínált a robotok rajongóinak. Bár a mechanikák széle egy kissé sorjás volt, a történet is nehezen akart beindulni, a prezentáción pedig lépten-nyomon tetten érhettük az alacsony költségvetés kellemetlen mellékhatásait, a hangulat és a fejlesztők alázata az univerzum iránt gond nélkül elvitte a hátán a programot – főleg annak fényében, hogy az a Teyon hozta tető alá, aminek a borzalmas Rambo: The Video Game-et is "köszönhetjük". A játék a felhasználók körében is elég népszerű lett, emiatt pedig nem csupán egy grafikailag felturbózott változatot kapott PS5-re, de érkezett hozzá egy kampány DLC is (Annihilation Line), az Infiltrator módról már nem is beszélve, melynek keretében a T-800-as sorozat Inflitrator egysége felett vehettük át az irányítást. A játék kiadásáért felelős Reef Entertainment pedig jó hírt közölt nemrég, pár hónapon belül ugyanis már az Xbox Series X/S konzolok tulajdonosainak sem kell mellőzniük ezeket a tartalmakat.

A cég egy kellően látványos előzetessel jelentette be, hogy október 27-én érkezik a Microsoft jelen generációs gépeire a Terminator: Resistance – Complete Edition, amely az összes felsorolt tételt tartalmazza, a ráncfelvarrást, valamint az Infiltrator módot pedig egy ingyenes frissítés képében (ennek megjelenése szeptember 27-én esedékes) is megkapják azok, akik rendelkeznek a játék Xbox One-os verziójával. Ráadásul nem csak emiatt jön jól, ha már megvan az alapjáték, mivel így kedvezményes áron, mindössze 14,49 dollárért (~ 5000 forint) dobhatjuk a kosarunkba a teljes kiadást. Fontos azonban megjegyezni, hogy sem az ingyenes frissítés, sem pedig a kedvezményes árcédula nem érvényes abban az esetben, ha dobozosan vásároltuk a játékot, és egy lemezmeghajtó nélküli Series S csücsül a nappaliban.