• Változások várhatóak a Ubisoft gyűjtői kiadásainál
  • Az Xbox-verziók mellé csak letöltőkód fog járni Európában

Bár most már egyértelműen a digitális disztribúció fedi le a videojátékos piac nagyobbik részét (immáron ráadásul nemcsak PC-n, hanem konzolon is), azért még mindig vannak, akik szeretik feltenni a polcra a játékokat, akár még gyűjtői csecsebecsék társaságában is. Nos, akik így vannak ezzel, azok nagyon nem fognak örülni a most következő hírnek, szép csendben ugyanis kiderült, hogy a Ubisoft már csak letöltőkódot fog csomagolni egyes Collector's Edition kiadások mellé.

meg-csak-egy-platformon-de-nem-lesz-tobbe-lemezes-jatek-a-ubisoft-gyujtoi-kiadasaiban.jpg

A változás egyelőre csak Európát és a Közel-Keletet, illetve kizárólag az Xbox One- és az Xbox Series X-verziókat érinti, de azokat nyilván nem fogja vigasztalni ez a tény, akik elsősorban a Microsoft platformján játszanak.

A változásra egyébként a Ubisoft Store böngészése közben derült fény, az Assassin's Creed Valhalla és a Far Cry 6 esetében ugyanis fel van tüntetve, hogy a PC-verzió mellett (ahol ez már megszokott) immáron Xboxon is csak letöltőkód lesz a csomagban. Reméljük, a doboz azért nem marad el, és legalább a polcra továbbra is fel lehet majd őket tenni, ha már a lemezről le kell mondanunk.