A szóban forgó cucc a lengyel srácok sikeres, 2004-es versenyszimulátorának még extrémebb folytatása. A raliautókon kívül GT-verdák, DTR buggyk, 4x4 terepjárók és kamionok versenyeznek épített pályákon és hegyen-völgyön át. Az eredeti XR-hez hasonlóan itt is találunk karriermódot, szóló versenyeket és többjátékos zúzást. Természetesen ismét a Chrome Engine dohog a stuff mélyén, és a ChromEd szerkesztő segítségével magunk is tervezhetünk majd saját pályákat vagy versenymódokat.

A most kiadott demóban két ralipályát találunk, Malajziát (aszfaltos-murvás, hosszú egyenesekkel) és Olaszországot (technikás, nagy szintkülönbségekkel, szűk egyenesekkel és rafinált sikánokkal). Két verdát kapunk, mindegyiket tuningolhatjuk és felcicomázhatjuk kedvünkre. Kipróbálhatjuk az arcade módot és a szimulációt is, kinek-kinek ízlése és tudása szerint, utóbbi valóban az ínyenceknek való, az autó paramétereinek részletes beállításával és megfelelő fizikával.

Újkori jó szokásunkhoz híven "nagy feneket kerítettünk" a hírnek, azaz egy galéria, egy kis kedvcsináló filmetüd, no és az ominózus demó található a megfelelő helyeken (lásd lejjebb). A megjelenésről egyébként még nincs hír, de a demó bíztató jel (egyébként hazájában már természetesen kapható a cucc, így ha valaki a lengyel verzióval is beéri, irány észak!)