A játékvilágban mindennapos eset, hogy a nagyobb kereskedőláncok "véletlenül" kiszivárogtatnak egy-egy titkos projektet. Most is valószínűleg ez történhetett, mert a GAME weboldalán megjelent a The Legend of Zelda: Majora'a Mask 3DS-es, felújított változata, majd egyszeriben eltűnt. Az eset azt sugallja, hogy a nagy N egy újabb remake-en dolgozik, mely végül is érthető, hisz a tavalyi Ocarina of Time 3D is jól teljesített.

A Majora's Mask 2000-ben jelent meg Nintendo 64-re, és bár nem lett olyan elismert, mint közvetlen elődje, máig kakukktojásnak számít, hisz a sorozat ikonikus gonosztevője, Ganon nem szerepel benne, ellenben van helyette egy idegesítő szociopata, Skullkid, aki nem átallja elhozni az apokalipszist, hacsak Link meg nem állítja valahogy. A játékmenet egyik alappillére a különböző fizikai metamorfózisokat előidéző maszkok viselése, melyeket közül a legerősebb, Majora maszkja épp Skullkid fafejét díszíti.

A játék szép emlékeket idézhet, de mi mégis jobban örülnénk egy 3DS-exkluzív Zeldának, főleg, hogy a régi DS-re kettő is kijött annak idején.

Zelda: Majora's Mask 3DS-re?