Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

A Little to the Left

PC megjelenés: 2022. november 08.
NS: 2022. november 08.
További platform megjelenések
A Little to the Left tn
Az A Little to the Left egy hangulatos puzzle játék, amelyben a háztartási tárgyakat kell rakosgatnod és rendezgetned, miközben szemmel tartod a káoszra hajlamos, huncut macskát.
Kiadó: Secret Mode
Fejlesztő: Max Inferno
tovább

A Tale of Synapse: The Chaos Theories

PC megjelenés: 2021. június 30.
NS: 1970. január 01.
További platform megjelenések
A Tale of Synapse: The Chaos Theories tn
A Tale of Synapse: The Chaos Theories egy puzzle-platformer, ami a tudományt egy absztrakt világgal olvasztja össze. A játékban Sci és Néro történetének lehetünk részesei, ahogy matematikai feladványokat leküzdve igyekeznek felnyitni a Synapse nép szemét.
Kiadó: Tesura Games
Fejlesztő: Souris-Lab
tovább

Aaaaa!!! -- A Reckless Disregard for Gravity

PC megjelenés: 2009. szeptember 03.
Aaaaa!!! -- A Reckless Disregard for Gravity tn
A AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! -- A Reckless Disregard for Gravityben a bázisugrók csöppet sem veszélytelen világába kapunk egy kis betekintés, azonban a Dejobaan Games csapatának hála ha lehet akkor egy kicsit még extrémebb vonalon indulunk el, hiszen a több kilométeres szabadesések közben különböző agyament trükköket kell végrehajtanunk a...
Kiadó: Dejobaan Games
Fejlesztő: Dejobaan Games
tovább

Adorables

PC megjelenés: 2014. június 25.
Android: 2014. június 18.
További platform megjelenések
Adorables tn
A magyar illetőségű White Rabbit Games programjában cuki lények háromfős csapatát irányítva mérkőzhetünk meg a gép és más online felhasználókkal különböző minijátékok (foci, hoki stb.) során.
tovább

AeternoBlade 2

PC megjelenés: 2019. október 11.
PS4: 2019. október 11.
XBOX One: 2019. október 11.
NS: 2019. október 11.
További platform megjelenések
AeternoBlade 2 tn
Az AeternoBlade folytatása az oldalnézetes akció-platformer játékmenetet kombinálja időmanipulálással, no meg némi fejtörővel.
Kiadó: Pqube
Fejlesztő: Corecell Technology
tovább

Agatha Christie: Death on the Nile

PC megjelenés: 2007. május 17.
Agatha Christie: Death on the Nile tn
Bújj be a világhírű detektív, Hercule Poirot bőrébe, és nyomozz a nílusi luxushajón történt gyilkosság ügyében! Keresd meg az elrejtett nyomokat, vizsgáld meg a bizonyítékokat, majd hallgasd ki az összes gyanúsítottat! Ezen a hajón senki sem az, akinek látszik! Csak rajtad múlik, hogy kiderül-e, ki a gyilkos!
Kiadó: Oberon Media
Fejlesztő: Oberon Games
tovább

Agent Dash

Android megjelenés: 2012. augusztus 02.
IOS: 2012. augusztus 02.
További platform megjelenések
Agent Dash tn
A Flick Golf, a Flick Soccer és az NFL Flick készítőinek új játékában egy titkos ügynök robbanásokkal teli életébe kóstolhatunk bele egzotikus, de veszélyes tájakon.
Kiadó: Full Fat
Fejlesztő: Full Fat
tovább

Alice VR

PC megjelenés: 2016 Q4
Alice VR tn
A Carbon Studio játéka tulajdonképpen egy sci-fi környezetben játszódó „sétaszimulátor”. Hősünk lezuhant egy bolygón, ahol az élet valamiért eltűnt. Elhagyatott városok állnak mindenfelé, csontvázak hevernek a sarkokban, mindent sivatag borít. A mi feladatunk egyrészt, kideríteni, miért haltak meg az emberek a bolygón, másrészt üzemanyagot kell...
Kiadó: Klabater
Fejlesztő: Carbon
tovább

Amazing Alex

Android megjelenés: 2012. július 12.
IOS: 2012. július 12.
További platform megjelenések
Amazing Alex tn
Te vagy Amazing Alex, aki imádja a leghétköznapibb feladatokat is a lehető legbonyolultabb, legkörülményesebb módon megoldani.
Kiadó: Rovio
Fejlesztő: Rovio
tovább

And Yet It Moves

PC megjelenés: 2009. április 02.
And Yet It Moves tn
Egy érdekes ügyességi játék, melyben a teret, azaz a pályát irányíthatjuk, hogy a karakter sértetlenül kijusson. Érdekes és újszerű koncepció, egy független fejlesztőstúdiótól. PC-re a Steam-en keresztül vásárolhatjuk meg!
Kiadó: Broken Rules
Fejlesztő: Broken Rules
tovább

Angry Birds 2

Android megjelenés: 2015. július 30.
IOS: 2015. július 30.
További platform megjelenések
Angry Birds 2 tn
A 2009-ben indult Angry Birds-sorozat 15 különböző játék után megkapta az első számozott folytatást. A formula, ahogy azt sejteni lehetett, nem változott túl sokat, de apróbb finomítások azért érkeztek. A free-to-play tábort erősítő játékban kártyák által reprezentált madarakkal (akik között már szabadon válogathatunk) irthatjuk a malacokat,...
Kiadó: Rovio
Fejlesztő: Rovio
tovább

Angry Birds Space

PC megjelenés: 2012. március 22.
Angry Birds Space  tn
A 2009-ben megjelent eredeti Angry Birds óta az Angry Birds Space tartalmazza a legtöbb újítást, hiszen a madarakat ezúttal vákuumban lőhetjük ki, a pályájukat pedig a malacok és köztünk lévő objektumok gravitációs tere módosítja, ráadásul új képességekkel rendelkező tollasokkal pusztíthatunk a játékban fellelhető 60 pályán.
Kiadó: Rovio
Fejlesztő: Rovio
tovább

Angry Birds Star Wars

PC megjelenés: 2012. november 08.
Wii: 2013. október 29.
WP8: 2012. november 08.
IOS: 2012. november 08.
Android: 2012. november 08.
XBOX 360: 2013. október 29.
Wii U: 2013. október 29.
PS Vita: 2013. október 29.
3DS: 2013. október 29.
PS3: 2013. október 29.
Egyéb: 2012. november 08.
További platform megjelenések
Angry Birds Star Wars tn
A mellékágnak felfogható Angry Birds Star Warshoz a cégnek sikerült megszerezni a Star Wars-jogokat, így ennek megfelelő pályákat, karaktereket és ellenfeleket kapunk, a játékmenet pedig az Angry Birds Space-ben látottakhoz hasonló.
Kiadó: Rovio
Fejlesztő: Rovio
tovább

Angry Birds Star Wars II

Android megjelenés: 2013. szeptember 19.
IOS: 2013. szeptember 19.
További platform megjelenések
Angry Birds Star Wars II  tn
Az Angry Birds Star Wars 2 a híres filmsorozat előzménytrilógiáját veszi elő. Ennek megfelelően a fiatal Anakin Skywalker, Mace Windu, Grievous, Darth Maul, sőt még a mindenki által gyűlölt, tűzbe való Jar Jar Binks is tiszteletét teszi. Összesen 30, a maguk különleges képességeikkel felvértezett karakter várja azt, hogy lerombolhasson valamit.
Kiadó: Rovio
Fejlesztő: Rovio
tovább

Angry Birds Stella

PC megjelenés: 2014. szeptember 04.
Android: 2014. szeptember 04.
IOS: 2014. szeptember 04.
WP8: 2014. szeptember 04.
További platform megjelenések
Angry Birds Stella  tn
Az Angry Birds Stella egy új módot ad arra, hogy megismerjük az Angry Birds-univerzumot. A játékban a címadó Stellát és barátait irányítva az élőhelyünket és a barátságunkat kell megvédenünk kreatív, az együttműködésre koncentráló játékmenet keretében.
Kiadó: Rovio
Fejlesztő: Rovio
tovább

Angry Birds Trilogy

PS3 megjelenés: 2012. szeptember 28.
XBOX 360: 2012. szeptember 28.
További platform megjelenések
Angry Birds Trilogy tn
Az Angry Birds Trilogy az Angry Birds, az Angry Birds Seasons és az Angry Birds Rio lemezes, illetve cartridge-es kiadása Xbox 360-ra, PS3-ra és Nintendo 3DS-re. A grafika fejlődött egy keveset és az irányításhoz is elég egy Kinect, már ha az embernek megvan az Xbox 360 perifériája.
Kiadó: Activision
Fejlesztő: Rovio Mobile
tovább

Angry Birds: Rio

PC megjelenés: 2011. március 22.
Angry Birds: Rio tn
A világőrület madárlövöldözős játék speciális verziója, amely a 20th Century Fox Rio című 3D-s animációs filmjének promotálására készült. Az alapmechanizmus változatlan, viszont a széria történetében először immár egy bossfight is színesíti az eredetileg 2x30 szintes játékmenetet (azért az "eredetileg" kitétel, mivel az folyamatosan jelennek meg...
Kiadó: Rovio Mobile
Fejlesztő: Rovio Mobile
tovább

Antichamber

PC megjelenés: 2013. január 31.
Antichamber tn
Feneketlen mélységek, feje tetejére állított világ és tejfehér falak. Az Antichamber úgy csapódik be a logikai játékok stílusába, hogy rögtön koronát követel magának, és ezt szürrealitással és minden szabályt felrúgó mentalitásával igyekszik kiérdemelni – inkább kevesebb, mint több sikerrel.
Kiadó: Alexander Bruce
Fejlesztő: Alexander Bruce
tovább

Astral Masters

PC megjelenés: 2005. február 01.
Astral Masters tn
A gyűjtögetős kártyajátékok alfáján és ómegáján, a Magic: The Gatheringen alapuló kártyajáték, mely nem látványos grafikájával, hanem a nagy kombinációs lehetőségeken alapuló játékmenetével nyer meg magának. Megtanulni, belejönni könnyű, abbahagyni nehezebb. 6-66 éves korig bárkinek ajánlható.
Kiadó: Stardock
Fejlesztő: Apus Software
tovább

Audiosurf

PC megjelenés: 2008. február 15.
Audiosurf tn
Ha nem csak lejátszani akarod, de játszani is szeretnéd kedvenc muzsikádat, akkor ez a játék neked való! A játékba importálhatsz MP3, OGG, iTunes, WMA zenéket és CD-ről is játszhatsz. A programban 3 nehézségi szinten, 11 játékmódban játszhatsz, melyből 2 mód kooperatív. A játék lényege a következő: A pályán található...
Kiadó:
Fejlesztő: Dylan Fitterer
tovább