Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

Ubisoft Blue Byte

Anno 2070

PC megjelenés: 2011. november 18.
Anno 2070 tn
A közkedvelt Anno-széria hetedik részében a távoli jövő jelentette gazdasági és társadalmi problémák elé nézünk, a globális felmelegedés következtében ugyanis a korábban élettel teli területek lakhatatlanná váltak, így a játékosokként új fajta technológiákat kell elsajátítanunk, hogy sikeres vezetői legyünk az embereknek.
Kiadó: Ubisoft
Fejlesztő: Ubisoft Blue Byte
tovább

Anno 2070: Deep Ocean

PC megjelenés: 2012. október 05.
Anno 2070: Deep Ocean tn
Az Anno 2070 kiegészítő lemeze, amelyben végre a legmagasabb szintre fejleszthetjük a Tech frakciót, kiaknázva az óceánok mélyét, mindezt egy tartalmas kampányban, új játékelemekkel és látványos köntösben.
Kiadó: Ubisoft
Fejlesztő: Ubisoft Blue Byte
tovább

Anno Online

PC megjelenés: 2013
Anno Online tn
Az Ubisoft Blue Byte fejlesztésében készített Anno Online egyedi kombinációja a legújabb és az Anno sorozatokból már jól ismert és népszerű játékelemeknek, így egy igazán ütős böngésző alapú játékká vált. A kritikusok által is elismert, díjnyertes sorozaton alapuló játékon keresztül a felhasználók először élhetik át böngésző alapú játékban a...
Kiadó: Ubisoft
Fejlesztő: Ubisoft Blue Byte
tovább

Panzer General Online

PC megjelenés: 2014. május 05.
Panzer General Online tn
A Panzer General Online a legendás körökre osztott stratégia sorozat böngészős felvonása, melyben a játékosok saját tábornokot megszemélyesítve indíthatnak offenzívát az internet csataterein. A játékban fontos szerepet kap az ötszögletű elemekből összeépített játékteret alaposan felforgató tábornoki kártyák rendszere: ezek a kártyák teljesen...
Kiadó: Ubisoft
Fejlesztő: Ubisoft Blue Byte
tovább

Skull and Bones

PC megjelenés: 2024. február 16.
XBOX X: 2024. február 16.
PS5: 2024. február 16.
További platform megjelenések
Skull and Bones tn
A Skull and Bones első pillantásra olyan, mintha az Assassin’s Creed 4: Black Flagből kivették volna a hajózós részt és egy egész játékot gyúrtak volna rá, csak asszaszinok nélkül. A Skull and Bones-ban a célunk, hogy mi legyünk a hét tenger legrettegettebb kalóza.
Kiadó: Ubisoft
Fejlesztő: Ubisoft Blue Byte
tovább

Olvastad már? ×