Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Kiadó:

Nintendo

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

NS megjelenés: 2023. április 21.
Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp tn
Irányítsd a sereged az Orange Star Army taktikai tanácsadójaként. Szárazföldi, légi és tengeri egységek vezérlésével is elintézheted az ellenséges osztagokat, elfoglalhatod a városokat és bázisokat, így biztosítva a győzelmet és a békét.
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: WayForward / Nintendo
tovább

Animal Crossing: New Horizons

NS megjelenés: 2020. március 20.
Animal Crossing: New Horizons tn
Az Animal Crossing: New Horizons című játékban egy elhagyatott szigeten kell életet teremteni. Ehhez a játék főszereplőjének megvan minden lehetősége: vadászhat, a természeti erőforrásokat felhasználhatja eszközkészítéshez, építkezéshez. Minden nap ad valami újdonságot, csakúgy, mint a valós élet. Az Animal Crossing: New Horizons című játékban...
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Nintendo
tovább

Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise DLC

NS megjelenés: 2021. november 05.
Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise DLC tn
Több mint másfél év várakozás után megérkezett a legutóbbi Animal Crossing első és egyben utolsó DLC-je, melyben a szinte kötetlen lakberendezésé a főszerep.
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Nintendo
tovább

Astral Chain

NS megjelenés: 2019. augusztus 30.
Astral Chain tn
Az Astral Chain egyenes sztorival és viszonylag lineáris világgal/játékmenettel bír. Utóbbi a jövőbeli várost, Arkot helyezi reflektorfénybe, közel 60 évvel a jelenünket követően, amikor az egyéb problémák mellett démoni lények terrorizálják a lakosságot. Az élmény leginkább az akciót helyezi előtérbe, néha kutakodni kell, ami rendkívül...
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: PlatinumGames Inc
tovább

Bayonetta 2

Wii U megjelenés: 2014. október 24.
Bayonetta 2 tn
Visszatér Bayonetta, a szexis boszorkány, hogy még több démont küldjön vissza a pokol fenekére. A stílus és a test a régi, de a frizura változott, csakúgy, mint a harcrendszer, mely ezúttal tökéletesen kihasználja a Wii U GamePad adottságait.
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Platinum Games
tovább

Bayonetta 3

NS megjelenés: 2022. október 28.
Bayonetta 3 tn
Bayonetta több több helyszínre is ellátogat a sorozat harmadik részében. Ezúttal a Homunculi nevű, ember alkotta biofegyverek kerülnek az Umbra boszorkány célkeresztjébe.
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Platinum Games
tovább

Bayonetta Nintendo Switch Edition

NS megjelenés: 2018. február 16.
Bayonetta Nintendo Switch Edition tn
A hírhedten erotikus, démonvadász boszorkány, Bayonetta 2018 elején NIntendo Switchre is megérkezett, hogy az érintőképernyős konzolon kínálja a szexi boszi kalandjait. A port szinte tökéletesre sikerült, azonban semmi új tartalom nem került be, a B2 lokális multija pedig túl drága és körülményes lett. Így azoknak, akik már ismerték az első két...
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Platinum Games
tovább

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon

NS megjelenés: 2023. március 17.
Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon tn
Jóval azelőtt, hogy a sötét művészetek eme tanoncát Bayonettának hívták volna, végzetes utazást tett a tiltott Avalon-erdőbe. Mellette ott volt Cheshire, a legelső démona, aki megszállta Cereza plüssjátékát. Játssz Cereza és Cheshire szerepében, és keresd meg azt az erőt, amely megmentheti Cereza anyját.
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: PlatinumGames Inc
tovább

Big Brain Academy: Brain vs. Brain

NS megjelenés: 2021. december 03.
Big Brain Academy: Brain vs. Brain tn
Tornásztasd meg agyadat a Big Brain Academy: Brain vs. Brain különböző kategóriákra bontott feladványainak sorával, és ha már elég edzettnek érzed magad, mérd össze tudásod barátaiddal, vagy akár a világ játékosaival online!
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Nintendo
tovább
RPG

Bravely Default 2

NS megjelenés: 2021. február 26.
Bravely Default 2 tn
A Nintendo 3DS-re 2012-ben megjelent Bravely Default folytatása egy teljesen új világgal, sztorival és persze új karakterekkel bővíti a klasszikus japán RPG univerzumát, de a körökre osztott harcrendszer maradt a régi.
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Claytechworks
tovább
RPG

Bravely Second: End Layer

3DS megjelenés: 2016
Bravely Second: End Layer tn
A Bravely Default közvetlen folytatása a Bravely Second, ami az eredeti játék történései után két és fél évvel veszi fel a fonalat. A Square Enix által fejlesztett programban négy szereplő indul el, hogy megkeressenek egy Agnés nevű nőt, miközben számtalan veszélyes kalandot kell túlélniük.
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Square Enix
tovább
RPG

Cadence of Hyrule

NS megjelenés: 2019. június 13.
Cadence of Hyrule tn
A Cadence of Hyrule egy akció-kaland-szerep-ritmusjáték hibrid, mely a Crypt of the Necrodancer és a The Legend of Zelda világát hozza össze egy nem mindennapi alkotásban.
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Brace Yourself Games
tovább

Captain Toad: Treasure Tracker

Wii U megjelenés: 2015. január 02.
Captain Toad: Treasure Tracker tn
A Captain Toad: Treasure Tracker a Mario játékok egyik mellékága, és a Super mario 3D World egyik minijátékára épül. A játékosnak Toad-ot (vagy éppen Toadette-t) irányítva kell eljutni a pálya végére, hogy elérje az aranycsillagot. A játék nagyon jól sikerült, az Eurogamer pedig az "utóbbi évek legjobb Nintendo mellékágának" nevezte a Nintendo...
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Nintendo EAD
tovább

Daemon X Machina

PC megjelenés: 2020. február 13.
NS: 2019. szeptember 13.
További platform megjelenések
Daemon X Machina tn
A Fate/Extellák és Senran Kagurák őrülete után a Marvelous egy kicsit komolyabb vizekre tévedt, ahol nem a női domborulatok minél jellemzőbb kiemelése az első, de még csak nem is a percenként elhullott ellenfelek száma, hanem inkább a játékélmény, aminél hatalmas mechekbe ült hősök küzdenek a megmaradt túlélőkért. A Macross- vagy Gundam-szériák...
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Marvelous Inc.
tovább

DC Super Hero Girls: Teen Power

NS megjelenés: 2021. június 04.
DC Super Hero Girls: Teen Power tn
Végre szabadjára engedheted belső szuperhősöd, hogy Metropolis segítségére siess Wonder Woman, Supergirl, Batgirl és számos barátjuk oldalán, a nagysikerű animációs sorozaton alapuló DC Super Hero Girls: Teen Power keretében.
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Toybox
tovább

Detective Pikachu

3DS megjelenés: 2018. március 08.
Detective Pikachu tn
A Detective Pikachu egy Pokémon spin-off játék, amiben a sárga színű állatka a Baker magánnyomozó iroda tagjaként járul hozzá komoly ügyek felderítéséhez, azonban egy napon társának nyoma vész. A sárga Pokémon korlátozott kifejezés-készlettel rendelkezik, senki nem érti meg egy emberen kívül. Ez az ember Tim Goodman, az elveszett társ...
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Creatures
tovább

Detective Pikachu Returns

NS megjelenés: 2023. október 06.
Detective Pikachu Returns tn
Csatlakozz a nyomozásban jeleskedő Pikachuhoz, valamint társához, Timhez, és segíts megoldani Ryme Cityben történő különös eseményeket!
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Creatures
tovább

Devil's Third

PC megjelenés: 2015 Q3
Wii U: 2015. augusztus 28.
További platform megjelenések
Devil's Third tn
Itagaki Tomonobu első játéka a Valhalla Game Studios berkeiben. A program egy akciójáték, melyben a lövöldözés mellett komoly szerepet kap a közelharc is, története pedig egy olyan képzelt jövőbe kalauzol el bennünket, ahol a Kessler szindrómának nevezett elmélet miatt minden létező műhold megsemmisült, így taszítva káoszba, majd háborúba az...
Kiadó: Nintendo
tovább

Donkey Kong Country Returns

Wii megjelenés: 2010. december 03.
3DS: 2013. május 24.
További platform megjelenések
Donkey Kong Country Returns tn
A klasszikus, Nintendo 64-es Donkey Kong Country-sorozat modern folytatása, melyben ismét a kőfejű gorillát irányítva kell végigrombolnunk a bonyolult platformjáték-pályákon. A grafika 3D-s, a játékmenet viszont megőrizte 2D-s, oldalra scrollozós jellegét. A Donkey Kong Country Returnst először Wii-re adták ki, majd 3DS portot is készítettek...
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Retro Studios
tovább

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Wii U megjelenés: 2013 Q4
Donkey Kong Country: Tropical Freeze tn
Donkey Kong és barátai, köztük Dixie Kong, visszatérnek, hogy újabb mókás és izgalmas kalandokba keveredjenek. A cél Donkey Kong Island visszafoglalása, útjukat pedig jeges pályaszakaszok keresztezik.
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Retro Studios
tovább