Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Kiadó:

Nintendo

Bayonetta 2

Wii U megjelenés: 2014. október 24.
Bayonetta 2 tn
Visszatér Bayonetta, a szexis boszorkány, hogy még több démont küldjön vissza a pokol fenekére. A stílus és a test a régi, de a frizura változott, csakúgy, mint a harcrendszer, mely ezúttal tökéletesen kihasználja a Wii U GamePad adottságait.
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Platinum Games
tovább
RPG

Bravely Second: End Layer

3DS megjelenés: 2016
Bravely Second: End Layer tn
A Bravely Default közvetlen folytatása a Bravely Second, ami az eredeti játék történései után két és fél évvel veszi fel a fonalat. A Square Enix által fejlesztett programban négy szereplő indul el, hogy megkeressenek egy Agnés nevű nőt, miközben számtalan veszélyes kalandot kell túlélniük.
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Square Enix
tovább

Captain Toad: Treasure Tracker

Wii U megjelenés: 2015. január 02.
Captain Toad: Treasure Tracker tn
A Captain Toad: Treasure Tracker a Mario játékok egyik mellékága, és a Super mario 3D World egyik minijátékára épül. A játékosnak Toad-ot (vagy éppen Toadette-t) irányítva kell eljutni a pálya végére, hogy elérje az aranycsillagot. A játék nagyon jól sikerült, az Eurogamer pedig az "utóbbi évek legjobb Nintendo mellékágának" nevezte a Nintendo...
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Nintendo EAD
tovább

Devil's Third

PC megjelenés: 2015 Q3
Wii U: 2015. augusztus 28.
További platform megjelenések
Devil's Third tn
Itagaki Tomonobu első játéka a Valhalla Game Studios berkeiben. A program egy akciójáték, melyben a lövöldözés mellett komoly szerepet kap a közelharc is, története pedig egy olyan képzelt jövőbe kalauzol el bennünket, ahol a Kessler szindrómának nevezett elmélet miatt minden létező műhold megsemmisült, így taszítva káoszba, majd háborúba az...
Kiadó: Nintendo
tovább

Donkey Kong Country Returns

Wii megjelenés: 2010. december 03.
3DS: 2013. május 24.
További platform megjelenések
Donkey Kong Country Returns tn
A klasszikus, Nintendo 64-es Donkey Kong Country-sorozat modern folytatása, melyben ismét a kőfejű gorillát irányítva kell végigrombolnunk a bonyolult platformjáték-pályákon. A grafika 3D-s, a játékmenet viszont megőrizte 2D-s, oldalra scrollozós jellegét. A Donkey Kong Country Returnst először Wii-re adták ki, majd 3DS portot is készítettek...
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Retro Studios
tovább

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Wii U megjelenés: 2013 Q4
Donkey Kong Country: Tropical Freeze tn
Donkey Kong és barátai, köztük Dixie Kong, visszatérnek, hogy újabb mókás és izgalmas kalandokba keveredjenek. A cél Donkey Kong Island visszafoglalása, útjukat pedig jeges pályaszakaszok keresztezik.
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Retro Studios
tovább

Fatal Frame 5: The Black Haired Shrine Maiden

Wii U megjelenés: 2015
Fatal Frame 5: The Black Haired Shrine Maiden tn
A Fatal Frame 5: The Black Haired Shrine Maiden a híres/hírhedt japán horrorjáték-sorozat Wii U-exkluzív epizódja. A széria arról ismert, hogy a benne szereplő ellenséges szellemekkel csak egy fényképezőkép segítségével vehetjük fel a harcot.
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Koei
tovább

Kid Icarus: Uprising

PC megjelenés: 2012. március 23.
Kid Icarus: Uprising tn
A játékipar egyik nagy rejtélye volt, hogy két, sikeres rész után miért küldte pihenőre két évtizedre (!) a Nintendo a Kid Icarus sorozatot, amelynek utolsó felvonása GameBoyra jelent meg 1991-ben. Ám az új kézi konzol, a 3DS megjelenésével végre feltámadt a széria, ráadásul igencsak dicsőségesen.
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Project Sora
tovább

Kirby's Epic Yarn

PC megjelenés: 2011. február 25.
Kirby's Epic Yarn tn
Minden, amiért az elmúlt húsz évben szerettük Kirbyt, egy csapásra megváltozik -- és ebből születik meg az elmúlt időszak egyik legcsodálatosabb utazása!
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Good-Feel
tovább

LEGO City Undercover: The Chase Begins

3DS megjelenés: 2013. április 26.
LEGO City Undercover: The Chase Begins tn
A Wii U-ra megjelent LEGO City Undercover előzménye, melyben Chase még fiatal rendőr, akinek az utcán kell boldogulnia az előléptetéséig.
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Traveller's Tales
tovább

Luigi's Mansion: Dark Moon

3DS megjelenés: 2013. március 28.
Luigi's Mansion: Dark Moon tn
Luigi ismét szembenéz a kísértetekkel, hisz a Dark Moonban öt különböző szellem járta kastélyban kell "kiporszívóznia" a rakoncátlan lelkeket.
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Next Level Games
tovább

Mario & Luigi: Bowser's Inside Story

PC megjelenés: 2009. október 09.
Mario & Luigi: Bowser's Inside Story tn
Mindenki kedvenc olasz vízvezeték-szerelőjének történetei már több mint két évtizede ugyanazokból az elemekből épülnek. Adott egy kiszabadításra váró hercegnő, egy főgonosz, aki a Gomba Királyság feletti uralomra áhítozik, és persze a főhős, Mario, aki vakmerő bátorsággal, néhány hűséges segítővel, és elképesztő képességekkel száll szembe a...
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: AlphaDream
tovább

Mario Golf World Tour

3DS megjelenés: 2014. május 02.
Mario Golf World Tour tn
A Mario Golf World Tour egy aranyols golfjáték, amiben Mario és barátai a golfpályán vívnak meg egymással. Persze szó sincs komoly szimuláciról: a golfpartik kissé lagymatag sebességét itt felgyorsították a fejlesztők, hogy ne legyen unalmas a meccs a kicsiknek sem.
Kiadó: Nintendo
tovább

Mario Kart 8

Wii U megjelenés: 2014. május 30.
NS: 2017. április 28.
További platform megjelenések
Mario Kart 8 tn
A Mario Kart 8 az első HD-ben futó Mario Kart-játék, immár Wii U-ra. A játékban Mashroom Kingdom lakói szerepében tetszelegve rendezhetünk gokart-versenyeket, humoros körülmények között.
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Nintendo
tovább

Mario Kart Wii

Wii megjelenés: 2008. április 11.
Mario Kart Wii tn
Rendkívül változatos és hangulatos játék Wii-re, a Nintendo mágiájának köszönhetően akár a bolygó túlsó végéről játszókkal is jól működő online móddal és egyedi irányítással. A műfaj és a sorozat kevésbé vaskalapos rajongóinak szinte kötelező vétel.
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Nintendo EAD
tovább

Mario Party 10

Wii U megjelenés: 2015. március 20.
Mario Party 10 tn
A Mario Party 10 az 1998-ban elindult sorozat legújabb része, mely a széria hagyományait követve visszahozza a klasszikus táblás Mario játékok hangulatát. A Mario Party 10 sok játékelemet felhasznál az előző részekből, illetve új játékmódokat is bevezet, sőt, támogatja az Amiibo figurák használatát is.
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Nd Cube
tovább

Mario Tennis: Ultra Smash

Wii U megjelenés: 2015. november 20.
Mario Tennis: Ultra Smash tn
A Mario Tennis: Ultra Smash című programot a Nintendo a 2015-ös E3 alkalmából jelentette be. Sportprogram, melyben 1 vs. 1 vagy 2 vs. 2 meccseket lehet vívni, de tartalmazza a tipikus, Mario játékokra jellemző elemeket is. A sorozat hosszú története miatt Nintendo konzol tulajdonosoknak mindenképpen ajánlott, mert Marioval játszani egyszerűen jó.
Kiadó: Nintendo
tovább

Metroid Prime: Trilogy

PC megjelenés: 2009. szeptember 04.
Metroid Prime: Trilogy tn
A Metroid a Nintendo egyik legjobb címe volt mindig is. Most egyberakták az összes részt, melyek az eredeti történetet tartalmazzák, azonban az első és második játékhoz is hozzákapcsolták az egyedülálló Wii-Remote támogatást.
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Retro Studios
tovább

Metroid: Other M

PC megjelenés: 2010. szeptember 03.
Metroid: Other M tn
A Metroid: Other M címre keresztelt folytatást nem a sorozat legutóbbi részeit készítő Retro Studios jegyzi, hanem a Ninja Gaiden- és a Dead or Alive-szériával elhíresült Team Ninja. Az új csapat kombinálta a külső- és belsőnézetes játékmenet minden szépségét, a történet tekintetében pedig mélyebb betekintést kapunk női főszereplőnk, Samus Aran...
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Team Ninja
tovább

New Super Luigi

Wii U megjelenés: 2013. július 26.
New Super Luigi tn
A Nintendo legnagyobb sztárja, a vízvezeték-szerelő Mario most épp nem ér rá, így ebben a játékban testvére, a vézna Luigi játssza a főszerepet. Barátságos platformer-ugrabugra, piros helyett zöld gúnyában.
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Nintendo
tovább