Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Kiadó:

Bohemia Interactive

Argo

PC megjelenés: 2017. június 22.
Argo tn
Az ArmA 3-at összehozó Bohemia Interactive új FPS-sel jelentkezett. Az Argo című program kompetitív többjátékos mókára lett kihegyezve, a mérkőzéseket 5v5 felállásban vívhatjuk meg, ami amúgy a free-to-play modellt követi, de mikrotranzakciót nem tartalmaz.
tovább

ArmA 2: Free

PC megjelenés: 2011-06
ArmA 2: Free tn
Az ArmA 2 ingyenes változata, melyből ugyan kimaradt a szólistakampány, a HD grafika, a felhasználói modok és a kiegészítők tartalma, de a multiplayer szekció, és annak minden lehetősége érintetlen, és csak ránk vár.
tovább

ArmA 3

PC megjelenés: 2013. szeptember 12.
ArmA 3 tn
Az ArmA 3-ban ismét egy fiktív konfliktus kellős közepén, mélyen az ellenséges vonalak mögött, egy mostoha, de gyönyörű domborzati adottságokkal megáldott, mediterrán szigeten harcolhatunk.
tovább

Arma Reforger

PC megjelenés: 2022. május 17.
XBOX One: 2022. május 17.
XBOX X: 2022. május 17.
További platform megjelenések
Arma Reforger tn
Tapasztald meg az autentikus hidegháborús élményt, és csatlakozz barátaidhoz egy 51 négyzetkilométeres közép-atlanti szigetért folytatott harcban, vagy vedd át a játékmester szerepét, és készítsd el saját misszióidat, hogy mások is élvezhessék!
tovább

Arma Tactics

PC megjelenés: 2013. október 01.
Android: 2013. május 01.
IOS: 2013. május 01.
További platform megjelenések
Arma Tactics tn
Az ArmA: Tactics a népszerű ArmA-sorozat kistestvérének tekinthető. Egy körökre osztott stratégiai játékról van szó, melyben nem egyetlen karaktert terelgetünk, hanem egy egész, négy főt számláló osztag van ránk bízva, s a tagok akcióit egyenként kell menedzselnünk.
tovább

ArmA: Cold War Assault

PC megjelenés: 2011. július 13.
ArmA: Cold War Assault tn
Az Operation Flashpoint megjelenésekor áttörést hozott a taktikai shooterek világába. A Rainbow Six és a SWAT játékokkal ellentétben nyílt terepre dobta a játékost, aki maga mellé nem speciálisan kiképzett társakat kapott, hanem hozzá hasonló közkatonákat. A Bohemia Interactive gyöngyszeme fejlett csapatirányításával, elképesztő realitásával,...
tovább

Carrier Command: Gaea Mission

PC megjelenés: 2012. szeptember 28.
PS3: 2012
XBOX 360: 2012
További platform megjelenések
Carrier Command: Gaea Mission tn
Az 1988-as, azonos című taktikai-akciójáték klasszikus remake-je, a Bohemia Interactive tálalásában. Egy futurisztikus anyahajó, egy 33 szigetből álló meghódítandó szigetcsoport, teljesen testreszabható harci egységek, RTS és FPS módban levezényelhető ütközetek, figyelmet igénylő háborús hátország, hosszú hadjárat, pörgős multi, élethű napszak-...
tovább

DayZ

PC megjelenés: 2018. december 13.
PS4: 2019. május 29.
XBOX One: 2019. március 27.
További platform megjelenések
DayZ tn
Az ArmA II modifikációjából megalkotott teljes játékban a célunk -- mint minden zombis játékban -- az, hogy túléljünk, ám ennek módja teljes mértékben a realitás talaján marad. A karakterünk sokkot kaphat, eltörhet a lába, éhen/szomjan halhat, vagy egyszerűen elvérezhet egy rosszul elsült ütközet után. Ráadásul a zombik csak a legkisebb rossz: a...
tovább

Take On Helicopters

PC megjelenés: 2011. november 25.
Take On Helicopters tn
A Bohemia Interactive polgári helikopterszimulátora, melyben két testvér apjuk szállítmányozási cégének megmentéséért küzd. Két hatalmas berepülhető terep (Seattle és Dél-Ázsia), hosszú kampánymód, kooperatív és kompetitív multi, és persze egy rakás civil és katonai helikopter vár ránk a maximálisan élethű repülési modellt kínáló játékban.
tovább