Amilyen primitívnek tűnik a játék, annál kellemesebb csalódást okozott számomra egyediségével, és ötletességével. Gondoltam: végre egy játék, ahol a féknek legalább olyan fontos szerepe van, mint a gáznak. Széles buszarzenál várja a leendő sofőrpalántákat, feladatunk pedig, hogy jó munkásember módjára szállítsuk az utasokat végállomástól végállomásig.

Kérem vigyázzanak, az ajtók záródnak...

Amilyen egyszerűnek hangzik, annál nehezebb viszont kivitelezni mindezt, ugyanis a KRESZ-nek megfelelően kell közlekedni, használni az indexet és a visszapillantókat, illetve megállni a piros lámpánál ellenkező esetben az utasok frusztráltak lesznek, vagy a legközelebbi megállónál jajveszékelve menekülnek a járműről. Már csak azért is érdemes szabályosan vezetni, mert a pályák végén ez pluszpontot jelent, ellentétben a kihágásokért, amikért viszont levonás jár. Hab a torán, hogy mindezek mellett az időre is figyelni kell, mert a pontosság is számít, kellő kihívást gyömöszölve ezen picinyke játékba. 

A grafikai trükköket nem vitték túlzásba, de a látvány kellemes a szemnek, ahogyan a zene is a fülnek. Az egész játék egy hatalmas térképen játszódik -- mondhatni egy fél Vice City --, amin megadott útvonalon kell végigfurikáznunk, minél ügyesebben, újabb és újabb pályákat feloldva. Apró, de annál ígéretesebb játék lett a Bus Driver, így aki egy kicsit is érdeklődik a téma iránt, az próbálja ki mindenképpen!