Asuka, Murasaki, Ryōna, Yumi és Yomi egy nap kikapcsolódásként egy külvárosi játékteremben üti el az időt, a baráti versengés azonban hamar abszurd fordulatot vesz. A mosdóban Ryōna véletlenül belenyúl Haruka különleges Beastall főzetébe, amitől kutyává változik és pillanatok alatt megfertőzi társait is, akik szintén más-más négylábúvá alakulnak és szétszélednek a városban. Átváltozás alatt persze a karakterek csupán apró füleket, mancsokat, és a ’stratégiai pontokat’ épphogy elfedő szőrt növesztenek, no meg állat módjára viselkednek. Visszaváltoztatásuk kulcsa az egy kis stimulálást igénylő Peach Ball, amihez előbb be kell csalogatni a lányokat egy átalakított flipperbe, majd a két ütővel alaposan nekidörgölni a golyót minden porcikájuknak – nem, ez nem vicc, csak Senran Kagura.

Ez lenne a történet a szokásos, kissé perverz humorú és fétisekkel fűszerezett párbeszédekkel kísérve, ahogy a leányzók barátaikat hajkurásszák, de nézzük, mi fogadja őket a flipperben. Az állattalanításra szoruló aktuális hölgy a tábla végén várja a kigolyózást, körülötte csupa színes, a sorozatból visszaköszönő motívummal, alternatív útvonalakkal, szorzókkal, pontszámfokozó állapotokkal, célpontokkal és interaktív elemekkel, a tábla közepén pedig gyönyörű karakterrajzokkal, de azért senki se számítson Pinball FX-minőségre.

Idáig – többnyire – úgy hangzik, mint egy átlagos flipper, nem?  Na, akkor vágjunk a közepébe. Célpontjaink nem csak a tereptárgyak, de a leányzók legkülönbözőbb részei is – minél intimebb, annál több a pont –, végső célunk pedig a Sexy Challenge aktiválása, amihez feladatokat teljesítve kell Peach pontokat gyűjtögetnünk. A Sexy Challenge során a célpontokat eltalálva ritkíthatjuk meg a hölgyek állati szőrzetét többek között egy gumikacsa hadsereg vízágyúival, vagy épp egy ernyővel előidézett szélviharral. Két Sexy Challenge után következik a végső Super Sexy Challenge, amiben az aktuális lány lökhárítóját vagy kebleit kell megsoroznunk szőrös golyóinkkal – mármint a flipperben lévőkkel –, aztán pedig… hát… nem kertelek, gyakorlatilag ütőinkkel kell ritmusra paskolnunk a már említett részeket a minél nagyobb pontszámért, a végén pedig barátunk visszaváltozik – vagyis teljesen pucér lesz. A sztori mellett kötetlenül is játszhatunk, élvezhetjük a sorozat elmaradhatatlan fogdosós Intimacy módját, vagy készíthetünk szexi diorámákat, amihez rengeteg ruhát, kiegészítőt és sok mást is vásárolhatunk.

A Senran Kagura Peach Ball a sorozat eddigi talán legszórakoztatóbb spinoff része, azonban a fejlesztők bátortalansága, vagy egyszerűen az alacsony költségvetés miatt a hatalmas idomokhoz elég lapos tartalom párosult. A táblák az ilyen jellegű játékok mértékével mérve egész ötletesek, de mindössze kettő van belőlük, és karakterek tekintetében is csupán öt, pedig bőven lett volna még nindzsalány a Senran Kagura repertoárjában. Mindezek ellenére a játék flipperként egész szórakoztató, a grafika abszolút korrekt – különösen a rajzolt részek –, így ha valaki szereti ezt a klasszikus játéktermi platformot, no meg a Senran Kagura pikáns stílusát, akkor semmiképp sem jár rosszul vele, csak készüljön fel az elítélő/kíváncsi pillantásokra a buszon – tapasztalatból mondom.