Mármint én is játszok! Méghozzá non-stop, éjjel nappal. Ha már úgyis egész héten itthon kell ülnöm, és teáztatnom a gyerkőcöt, miért ne köthetném össze a kellemeset a hasznossal? A hasznos ebből az, hogy gyógyítgatom a porontyot, hogy minél hamarabb felépüljön, a kellemes pedig az, hogy szinte korlátlan mennyiségű időt tölthetek kockulással. Persze van ám más dolgom is, de máskor esélyem sincs ennyi időt gép előtt tölteni, mint ilyenkor. Első a Diabló! Persze már uncsi a téma, lévén hogy már CheAttila hombre is nyilatkozott a témában, ergo a Diót már kibeszéltük széltében hosszában. De mégis van újdonság CheRokee, ugyanis sorcit indítok, tehát lesz mivel szenvednem.



Aztán jöhetnek a többiek, szépen sorban. Előkotortam az összes fellelhető játékomat, és kb fél óráig mazsoláztam köztük, mire kialakult a végeredmény. Tehát települt a Dio mellé a Half Life 2, a Sid Meiers - Pirates, és a S.T.A.L.K.E.R. Egyenlőre ennyi, talán még földobok valami point n click-et, nem tudom. Mindenesetre unatkozni nem fogok. Fél óra Dio, aztán egy kis kalózkodás, majd némi lövöldözés. A gyereknek kaja, vedd be a gyógyszert kisfiam, apa megy Csernobilba gombát szedni...jut eszembe! CoD4-ezni is kellene, valamint ha mákom van, megjön a BioShock magyarítás - annyira örülök!



Gyors kávékavarás - átszoktam az espressóról a 3 in 1 kutyulós Nescaféra, mert gyorsabb, finomabb, és a gyomromat sem eszi ki. Nagyon fain kis hetem lesz, holnap Forma 1, meg holnap után is, hétvégén lehetne jó idő, és akkor egy picit kimozdulunk a lakásból, de hétfőtől ismét a billentyűé a terep. Az autóm vizsgára felkészítése kellemes változatosság lesz majd a hét közepe felé, de addig, és utána Gordon Freemannal kirándulok bogárfalvára, esetleg Strelokot üldözöm Pripjat kies lankáin, vagy ha más nem, spanyol hajókat fosztogatok, és feleségül veszem a Port Royal-i kormányzó lányát.



Tróger vagyok mi? Szegény cseppem tiszta takony, én meg itt örülök neki. Félreértés - mindenki jól jár: én játszhatok, neki pedig nem kell előadni minen reggel a "nemakarokbölcsibemenni" című rapli-drámát két felvonásBAN. Mondjuk az sem utolsó hogy kikapcsol egy peppet az agyam, már kezdtem a fránya munkahelyem rabja lenni, mind fizikailag, mind mentálisan. A kollégák biztos szidják anyut, de nem nagyon zavar, Deckard Cain mindenért kárpótol majd...