Ugyanis biztos emlegették szegényt az elmúlt négy napban, sőt lehet, hogy még aput is. Nyomták rám a dudát a zebra előtt, előztek jobbról, próbáltak leszorítani, pedig én szabályosan haladtam, csak nem a forgalom ritmusa szerint. Még jó hogy már nem hatszáz kilós, hanem másfél tonnás vasam van, külömben már alulról szagolnám... Újabb idióta kresz módosítás, újabb uszító intézkedések sora - ez ma Magyarország. Én nem is értem, tuti, hogy az a hülye ökör, mert mást nem tudok az ilyen tulokra mondani, aki kitalálja ezeket a módosításokat, és intézkedéseket, nem rendelkezik vezetői engedéllyel sem, és még soha nem közlekedett tömeg.



Vizes úton sebességkorlátozás - hát majd hülye lennék esőben száguldani nem? A relatív gyorshajtás fogalmát eddig is ismerük, minek erre újabb szabály? Ettől még nem lesz kevesebb a baleset. Gyalogátkelő helyek előtt harmincas tábla - gratulálok, szopassátok le még jobban a hülye autóst, aki így sem tud haladni a városban, míg a gyalogosok 80%-a nem a kijelölt helyen kel át az úton. Akkor innentől őket el lehet ütni? Megint csak egy egetverő baromság, már ami az intézkedést illeti.

Nade! Innentől már nemcsak a rendőr büntethet, belőlük nagy a hiány, ezért valamelyik szintén agyhalott nagyokos, (ha ugyanaz, aki a kreszt átírta, akkor gratulálok) sebességmérési jogokkal ruházta fel a közterület felügyeleteket. Na ezzel bélyegzett meg minden autóst Magyarországon, az amúgy is szegény önkormányzatok pedig vércse módjára csapnak le az ötletre, Miskolcon már be is szerezték a több tízmillió forint értékű álló, és mozgó trafipaxokat. Megtérülő, és hosszú távon busás haszonnal kecsegtető befektetés. Csak úgy repkednek majd a bírságok, a közlekedés lelassul, és sokkal több lesz a baleset. Szerintem...