Kérjük jelentkezz be!
eSport - avagy bevezetés a professzionális játék világába!

Egymillióan a magyar esportért!

Ébredeznek a magyar esport közösségek, egy új mozgalom van születőben....
2014. január. 18. 18:10
2 komment

Az előadás

Előző hét csütörtökön lehetőségem nyílt egy előadást tartani a MeetOFF keretein belül, az online játékokról, azon belül is természetesen az elektronikus sportokról.
2013. május. 11. 08:31
0 komment

Mennyi pénz van az eSportban?

Most lett vége egy nagyon neves League of Legends bajnokságnak, így ennek apropójából gondolkodtam el azon a kérdésen, hogy vajon mennyi pénz lehet az esportban. Utánajárva ennek a történetnek bátran mondhatom, hogy sok. Nagyon-nagyon sok...
2013. április. 29. 12:59
0 komment

Gabuka előadást tart!

Ahogyan egyre mélyebben beleásom magamat az esport világába, rengeteg új lehetőséggel találkozom, olyan dolgokkal, amikről álmodni sem mertem volna. Ilyen lesz ez a következő csütörtök esti kiruccanás is.
2013. április. 25. 22:05
0 komment

eSport - Beszéljenek a videók

Arra lettem figyelmes, hogy blogbejegyezéseim a téma sokszínűsége miatt igen hosszúra sikerednek, ami szerintem nem baj, de most hagyom hogy a billentyűzetkoptatás helyett azok a videók beszéljenek, amik kiválóan bemutatják az eSportok lényegét
2013. április. 20. 21:37
0 komment

Élménybeszámoló #4 - PlayIT győzelem

Biztos minden gamer hallott róla, hogy a Szombati napon megrendezésre került Magyarország legnagyobb IT rendezvénye, ahol többek között FIFA verseny is volt. Ismét újabb élményekkel gazdagodtam , ami még inkább megerősített abban az ideában amit én képviselek. Az eSport létezik!
2013. április. 15. 12:03
0 komment

Európa - Bajnokság: Magyarország - Románia [5:15]

Lejátszásra került a Magyarország - Románia National World Challenge névre keresztelt Európa-bajnoki mérkőzés a legjobb 4-be jutásért.
2013. április. 08. 03:32
1 komment

Élménybeszámoló #3 - A válogatottal Németországban

A magyar FIFA válogatottal elért eredményekhez mindig szép emlékek fűznek, ugyanis olyan teljesítményt nyújtottunk abban a két évben, amiről úgy gondolom, hogy minden fifásnak, gamernek és átlag felhasználónak érdemes tudnia. A cikk végén a válogatott jelenlegi helyzetéről is szó esik.
2013. március. 30. 23:17
2 komment

Élménybeszámoló #2 - A kínai World Cyber Games

3 évvel ezelőtt alkalmam volt résztvenni a 2009-es World Cyber Games-n ami Kínában volt megrendezve Chengdu városában. Értékes tapasztalatokkal gazdagodtam, amit most szeretnék veletek megosztani.
2013. március. 30. 20:47
0 komment

Élménybeszámoló #1 - Út Katowicébe

Világszerte jó pár eSport rendezvény megrendezésre kerül és fifás pályafutásom során, volt is szerencsém néhányon résztvenni. Legfrissebb élményem a lengyelországi Intel Extreme Masters volt, ahova az online kvalifikációkon keresztül sikerült egy helyet nyernem, a kinti TOP10-s döntőre. Kicsit a saját történetem keresztül szeretnék egy-egy ilyen eSport rendezvényt bemutatni nektek.
2013. március. 21. 23:36
0 komment

Az Electronic Sports League rendszere

Az eSport rendezvények megvalósulhatnak élőben, azonban ezek alapjai az online játékosbázis és annak felduzzasztása. A világ legnagyobb eSport ligáját fogom most bemutatni nekteki amiben rengeteg magyar is játszik. Bemutatkozik az ESL!
2013. március. 13. 17:58
0 komment

Az eSport és ami mögötte van.

Egy rendkívüli jó cikkre lettem figyelmes, amit úgy éreztem muszáj vagyok lefordítani, mert van aktualitása ezen az oldalon. Ez nem másról szól, mint az eSport történetéről, kialakulásáról és hogy mi mozgatja ezt a mára már több millió dolláros üzletet.
2013. február. 01. 15:07
0 komment

Mi az esport ?

Az esport gyakorlatilag a számítógépes és konzolos játékokkal való versenyszerű játékot jelenti és itt most képzeljetek el mindent ami mondjuk a foci világában benne van, az elektronikus sportokban ugyanúgy megtalálhatóak ezek az elemek.
2013. január. 28. 16:13
1 komment

A kezdetek...

A blog azért jött létre, hogy egy még kevesek által ismert új sportról nyújtson tájékoztatást és bemutatást, amiben jó magam már egy pár éve benne vagyok. Név szerint az eSportok világáról, működéséről , versenyeiről. Véleményem szerint érdekes lehet majd számotokra és aktualitása lehet egy olyan oldalon, ami számítógépes játékokkal foglalkozik.
2013. január. 24. 02:18
0 komment