Most is öt autót fogtok látni ahogy eddig,csak ez alkalommal már komolyabb,drágább autók lesznek a helyezettek!
1.Helyezett:Ferrari!

Ez az a tipikus darab,ami mindenkinek bejön,de tudjuk hogy nagy részben az álom nem valósul meg!Nem az hogy nem tetszik a darab,de nem nagyon hoz a típus lázba!A formája bejön,a lóerő sem kevés!Szerintem ez nem tipikus sportkocsi,hanem ez egy divat autó!
Ami tetszik benne:
-kinézet
-ereje sem piskóta
-ezáltal gyors
Mindent összevetve tetszik a verda,de nekem más műfaj jön be inkább!

2.Helyezett:Aston Martin

(A képen egy Aston martin DB9-es látható!)
Egyik kedvenc sportkocsim!A képen látható darab kifejezetten tetszik,autós játékokba is nagyon szeretek vele menni.De mégsem az első nálam!Azért nem az első,mert a kinézete egyes daraboknak nekem nem tetszik!De hogy mégse csak rosszakat mondjak róla itt egy lista ami tetszik benne:
Ami tetszik benne:
-lóerő
-gyorsaság
-valamennyi darab kinézete tetszik

3.Helyezett:Porshe

(Eme képen egy 2008-as 911 GT2-ő látható)
A példány már mondható sportkocsinak!Már az alakja sem egy átlagos autóé.Nekem a csapott far tetszik benne a legjobban,ami már az első daraboknál is így volt!
Ami tetszik benne:
-lóerő
-gyorsaság-igazi sportautó feeling
-szép design
-és így a külső is gyönyörű

4.Helyezett:Subaru

A ralli világban aki jártas az bizony tudja hogy ez nem akár milyen darab!Több sikeres ralli csapat is a Subaruval vált sikeressé!Mostani soros például Ken Block!Lényeget leírva:mondanom sem kell elég jó,erős és ismert eme darab.A boxer motor nem hiába van!-ez is egyedivé.
Ami tetszik:
-igazi boxerként tör elő
-gyors
-erős
-szép
-verseny vagy inkább rally autónak már jól bevállt

5.Helyezett:Bugatti

Ó..hogy miért választottam a legelismertebb és legeslegerősebb autót a sor végérezért mert drága!Akinek ingyen adnák az elfogadná...De itt a bibi csak az hogy nem ingyen van sőt..A lóerő ennek a negatívumnak az okozója.Aki,ha jól tudom,ezernél is több lóerőt akar és zsozsó is van rá,akkor hajrá irány az üzlet!
Ami tetszik benne:
-ereje(főképpen),ami izgat!
-szépnek,szép
Ami nem tetszik:
-de drágának viszont igen drága.

Fiúk,lányok mára ennyi remélem tetszik az irat,tudom nem nagy durranás,dehát mindenkinek suli van,így hát nekem is!-ez a rövidségnek a fő okozója!

Üdv:
Geri!