Ennek nagyon egyszerű az oka, ugyanis október 26.-ától határozatlan ideig (elvileg december 4.-ig, de ez még nem 100%) Németországban leszek, gyakorlati úton. Azért nem kizárt, hogy lesz ott internet kapcsolat, így elő-elő fordulhatok majd a fórumon De a blogot addig is befagyasztom, arra nem lenne időm, még itthon is alig van rá sajnos, mint azt észre vehettétek. Ezek után megkérdőjelezhető a folytatás, magam se tudom még, hogy mi lesz, de a kinti tartózkodásom alatt biztosan nem fogok írni. Majd meglátom, mi lesz.

Ennyi lett volna, beszámolót majd mindenképp írok az útról és a kint létről


U.i: jöjjön még néhány gondolat pár játékról.

Resident Evil 5 PC: egy ideje már megvettem, de nem működött. Elvittem egy barátomhoz, de nála meg elindult... Mondanom se kell, roppant kellemetlen és idegesítő. Sajnos még egy win reinstall sem segített. Szóval nem tudom mi lesz, lehet, hogy kénytelen leszek megválni tőle Bár, ha minden jól megy, tavasszal elég nagy átalakítások lesznek a gépemen (nem kizárt, hogy eladom a jelenlegit, és inkább egy teljesen újat veszek, így jobban kijönnék belőle), és akkor már remélhetőleg elfog indulni...

Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes: mint köztudott, nem volt éppen a legjobb a fogadtatása a Klónok Háborúja c. rajzfilm feldolgozásaként emlegetett játéknak. Ennek ellenére én adtam egy esélyt neki, mivel a sorozat is bejött. Az érzelmeim elég vegyesek, de semmiképp nem mondanám, hogy rossz játék. Azok az 50% alatti értékelések, amikkel eddig találkoztam meg teljesen irreálisak. Grafika is elég sok szidást kapott, ennek okát nem tudom, de ez sem csúnya. Negatívumként mindössze a nehézkes irányítást, illetve a kamera kezelést hoznám fel, ezek tényleg sokat rontanak a játék összképén. De ettől függetlenül elég jó kis szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt, és úgye még ott a coop lehetőség is.

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising: egyenlőre még nem sok tapasztalatom van ezzel a játékkal, de az első benyomások elég jók. A grafika sajnos nem lett olyan gyönyörű, mint ahogy várható volt, de ígyis szép, és még a gépigénye se nagy. Úgy tűnik méltó ellenfele lesz az ArmA II-nek, de azért itt meg kell jegyezni, hogy az OF2 semmiképp nem nevezhető szimulátornak.