Nem tagadom, keresem a bajt. Időnként elmegyek a fórumukra, és rákeresek arra, hogy "guru". Nyilván nem azért teszem, mert mindenképpen meg akarom találni a minket savazó bejegyzéseket, hanem egyszerűen csak kíváncsi vagyok, mit ír rólunk a másik csapat, illetve annak olvasóbázisa. Egy darabig nem is volt semmi baj, persze volt pöceguruzás meg ilyesmi, de elvétve. Viszont ez, amit most találtam, nálam kicsit elrúgta a pöttyöst. Igazából nem az zavar, hogy néhány elmeroggyant abban éli ki magát, hogy más lapok olvasóit (akik egyébként a saját haverjai - no comment) nyomoréknak meg még egy halom dolognak elmondja, hanem hogy mindezt a moderátorok és adminisztrátorok aktív figyelme mellett teszi.

Persze mondhatnám én is, hogy leszarom, hiszen láthatólag a guru többi szerkesztőjét és cikkíróját ez nem viseli meg annyira, de akkor is zavar. Zavar, mert csak annyi kéne, hogy néha elmondjuk, hogy "hé, kiscsákó, ne gyalázd a másik lapot, sem az olvasókat". Nem hiszem, hogy ettől megfogyatkoznának az adott újság vásárlói. Csak annyi kéne, hogy amikor az ellenlábas egyik munkatársa felhívja a figyelmünket egy amúgy ordenáré hibára, akkor megköszönjük neki (és nem kitöröljük a hozzászólását - bár ezt is megértem).

Csak annyi kéne, hogy nem lépünk bele és nem is megyünk el mellette, hanem felszedjük és kidobjuk. Szóval, ha van GS-es arc, aki ezt olvassa, az válasszon fegyvernemet esetleg nyilváníthatna véleményt egy közös sörözésről, vagy valami.

Fontos megjegyezni, hogy mindezt nem azért írom le, hogy bátorítsam a kedves olvasókat arra, hogy menjenek és flémeljék szarrá a GS-fórumot. Nem kérem, ez itt egy ilyen "hé, ez a helyzet így nem jó" poszt.


Szerk.: Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ha kérem a gs-adminokat, hipp-hopp rendet tesznek, mint ahogy most is: a jelzést követő tizedik percben ketten is ráugrottak a problémára. Kösz Gyu, kösz Ender. :)