Ettől függetlenül érdekel a dolog, csak fontolva haladok - egyelőre Chris válla fölött nézem, mi merre hány méter a játékban. A legnagyobb baj az, hogy egyenként is tetszik minden lehetőség (karakterfejlődés, tárgyak gyűjtögetése, közösségi játék és a fejlesztők törődése), így rettegek, hogy ha elkezdem, örökre magával ragad. Így most csak érdeklődőként vettem részt a CD Projekt tegnapi buliján.

Kilenc körül értünk oda Krisztával, a feleségemmel a Westendbe, nem is értem, hogy sikerült elrángatnom, de bevallom, volt bennem egy kis bosszúvágy a sok outletes és egyéb bevásárlókörút után, hahá, majd én megmutatom, miért kell plázába menni!

Érdekes volt egyébként, a bejárattól a Media Marktig tartó úton afféle törzsfejlődés tanúi lehettünk: eleinte a neccharisnyás plázacicákvoltak többen, aztán ahogy közeledtünk a launch party helyszínéhez, úgy lett egyre több az olyan ember, aki fekete kapucnis pulcsiján norvég metálbandák olvashatatlan nevét viselte. Akadt pár igencsak fura szerzet, amire a meghirdetett jelmezverseny adott magyarázatot - volt zöld bőrű, hegyes fülű; fának öltözött, mozdulatlan; fehér ruhás, magas szőke (akin Kriszta szerint nem volt alsónemű, de ezt ő egy hatfős társaság egyetlen női taghjaként szúrta ki - ennyit arról, hogy a fickók megnéznek minden magas szőkét...).

A műsor hullámzó minőséget nyújtott: a dumaszínházas srác biztos vicces volt, mi egy emelettel följebb semmit sem hallottunk - se belőle, se röhögést... Az élőben előadott bossfight láttán én kicsit furán éreztem magam, de a lényeg, hogy a résztvevők jól szórakoztak. A jelmezverseny meglepően profi volt, egy-két kifejezetten ötletes alkotás, személyes kedvencem a fának öltözött versenyző volt (egy WoW-ban jóval tájékozott barátom szerint ő druida volt, fának változva), viszont a Frostmourne-replikát egy undead warlock hölgy nyerte, tökéletesen megérdemelten - még gerincet is varázsolt magára, pontosabban csontok lógtak a hátából, hátborzongató.



Remek rendezvény volt, mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem tartozom a célcsoportba. Jó volt látni, mekkora őrületet kelt pár 0 meg 1, ha jó helyen billentik be őket, a CD Projektnek meg gratulálok az üzleti sikerhez, csak így tovább.