...mert egyszerűen nem bírom ezt a kánikulát. Odáig fajult már a dolog, hogy aludni nem tudok, zavar a munkában, ezek miatt meg ideges és elsősorban fáradt vagyok. Komolyan mondom csak vegetálok, kimozdulni nem is merek napközben mert félek, hogy felgyulladok a 7653 fokos hőségben. Egyetlen jó dolog van ebben, hogy egyszer vége lesz. Vasárnapra ígérnek valami enyhülést, de azzal kitörölhetem, mert hétfőn kezdődik előröl az egész.

Lényeg: utálom a kánikulát!


Kíváncsi lennék most azokra akik ősszel meg télen toporzékolva követelték a nyarat, hogy most mi a véleményük, mert én például megpusztulok. Félreértés ne essék nem utálom a nyarat csak a nagy hőséget nem bírom elviselni és ahogy látom a környezetemben élők sem. Emberek, állatok egyaránt szenvednek szóval nem jó ez így.

Emlékszem még azokra nyarakra mikor simán kint voltam egész nap mert nem 40 fokos hőség tombolt, hanem 30 vagy még annál is kevesebb és abszolút elviselhető volt a medence mellet fagyival a kézben. Visszasírom ezeket az időket, de ezen kívül nem tudok mit csinálni csak izzadni...

U.i.: Hamarabb kell volna megírni ezt a posztot, ugyanis elkezdett esni itt Miskolcon.