Aki folyamatosan követi a játékvilág eseményeit az biztos emlékszik arra a vicces kis hírre miszerint a Super Mario Galaxy dobozán egy rejtett üzenet szerint mi, vagyis a vásárlók homokosok vagyunk.

Ha megnézitek a dobozt könnyen észre lehet venni, hogy az U R M R G A Y betűk sarkaiban egy kis csillag látható, ha pedig ezeket a megjelölt betűket összeolvasunk a You are Mr. Gay megállapítást kapjuk. Persze könnyen mondhatnánk, hogy ez csak egy véletlen, meg különben is a híresen családbarát Nintendo nem csinálna ilyet, na de nézzük csak meg a folytatás borítóját:

Super Mario Galaxy 2

Ismét pár, csillagokkal megjelölt betűket találunk, ezúttal a U R M I A Y karakterek vannak kiemelve, amik első látásra semmi értelmes szöveggé nem állnak össze, de vissza felé olvasva van egy lehetséges megoldás: Yeah I am, are you? magyarra fordítva: Igen, az vagyok (mármint meleg, utalva ez előző dobozra), és te?

Innentől kezdve mindenki döntse el maga, hogy a Nintendo szórakozik-e velünk, vagy csak mi látunk összeesküvést mindenben.

(Pacsi az ALLis Brawl csapatának)